متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ سعدی

1. ₰جادوگرِخویش₰

صندلی داغ سری جدید صندلیِ داغ با حضور Kuhiyar پدربزرگِ مهربون

...به یادگیری دارن.. نقد خوبه. باعث میشه نویسنده بعضی از نقاط قوی وضعیف رمانش رو بفهمه. چای. ترســــم چو بــــازگردی از دست رفتــــه باشــــم #سعدی بستگی داره تو چه زمینه ی معروف باشم. احترام گذاشتن و دروغ نگفتن. هیچکی. اینکه با همه دوستانه رفتار میکنی، یعنی خود واقعیت رو نشون میدی...
  2. پرینز

نماد همه ملت‌ها | گل رز

...صوفیانه نیز مقام بسیار بالایی دارد. صوفیه به گل سرخ رنگ تقدس زده‌است و آن را نماد کامل جمالِ الهی می‌داند. ل به معنای ورد یا گل سرخ در شعرهای #سعدی به عنوان پیام‌آور بهار و نماد خرمی و نشاط، نماد خداوند و کمال مطلق و همچنین از نظر حکمت نمودی از ناپایداری انسان در گسترهٔ خاک است. اردات و عشق...
  3. فاطمه._.میم

در حال تایپ رمان دخترم اما... | فاطمه.م کاربر انجمن یک رمان

...سلام دوستای خوبم... انشالله که مثل همیشه صبحتون رو به خوبی و با نشاط کامل شروع کرده باشید. میگه که: هرکسی را به تو این میل نباشد که مرا #سعدی به‌خدا راست میگه؛ انقدر خودم مشتاق بودم سریع‌تر پارت گذاری کنم براتون، دیگه اول صبح بیدار شدم. حالا نمی‌دونم کارام تموم بشه ساعت چند باشه ولی الان قشنگ...
  4. NASTrr

مهم اخبار انجمن یک رمان | سال ۱۴۰۱

•33• دوست بازآمد و دشمن به مصیبت بنشست باد نوروز علی رغم خزان بازآمد #سعدی ورود به سال 1402 رو تبریک عرض می‌کنم. آمار برخی از بخش‌های انجمن، مخصوصا بخش کتاب رو به شکل تقریبی در زیر آوردیم. انجمن در سال 1401 موفق به جذب چهار سرپرست، یک ارشد، چهل و چهار مدیر، بیست و نه ناظر، سیزده منتقد، ده...
  5. mobina84

متون و دلنوشته‌ها #هشتگ!

وقتی از یارتون بی خبرید مثل سعدی بهش بگید: بشدی و دل ببردی و به دست غن سپردی شب و روز در خیالی و ندانمت کجایی... #سعدی
عقب
بالا