متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XSTP

1. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— "آدم هاى واقعى عالى نيستن و آدم هاى عالى واقعى نيستن" Fairy tail ―――———―――———―― ᚚ . #XSTP
  2. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— if my mouth don’t say it, my face definitely will. اگر دهنم چیزی رو نگه، صورتم قطعاً خواهد گفت. ―――———――――――—— ᚚ . #XSTP
  3. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— هيچ وقت دير نيست كه اوني كه ميخواي باشی. fullmetal alchemist ―――———―――———―― ᚚ . #XSTP
  4. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— The less you say the more your words will matter هر چه کمتر بگویید، کلمات شما اهمیت بیشتری خواهند داشت ―――———―――———―― #XSTP
  5. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— The less you say the more your words will matter هر چه کمتر بگویید، کلمات شما اهمیت بیشتری خواهند داشت ―――———―――———―― #XSTP
  6. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

...you, and in your greatest moments, because they're not afraid to let you shine. واقعی ترین دوستان تو افرادی هستن که توی تاریک ترین لحظاتت کنارت خواهند ایستاد، چون اونا حاضرن در کنار سایه های زندگیت شجاعانه تحملت کنن و در بهترین لحظاتت نمی توسن از این که اجازه بدن بدرخشی. ―――———―――――———―...
  7. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

...you, and in your greatest moments, because they're not afraid to let you shine. واقعی ترین دوستان تو افرادی هستن که توی تاریک ترین لحظاتت کنارت خواهند ایستاد، چون اونا حاضرن در کنار سایه های زندگیت شجاعانه تحملت کنن و در بهترین لحظاتت نمی توسن از این که اجازه بدن بدرخشی. ―――———―――――———―...
  8. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— - اگه دشمن نداشته باشی، پیشرفت نمیکنی! Onibaba ―――———―――———―― #XSTP
  9. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— There's no 2 exact same persons on earth, a good relationship isn't found, It is built هیچ دو نفری نیست که صد درصد عین هم باشن. رابطه ی خوب پیدا کردنی نیست، ساختنیه. ―――———―――———―― #XSTP
  10. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— There's no 2 exact same persons on earth, a good relationship isn't found, It is built هیچ دو نفری نیست که صد درصد عین هم باشن. رابطه ی خوب پیدا کردنی نیست، ساختنیه. ―――———―――———―― #XSTP
  11. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— من آن کَس را دوست دارم که می‌خواهد چیزی فراتر از خود بیافریند و در این راه سر می دهد. "نیچه" ―――———―――———―― #XSTP
  12. Mons

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— - اگه دشمن نداشته باشی، پیشرفت نمیکنی! Onibaba ―――———―――———―― #XSTP
  13. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— کرت کوبین: من هیچ دوستی نداشتم از همه متنفر بودم چون خیلی دو رو بودن. Kurt Cobain ―――———―――———―― #XSTP
  14. Mons

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— شرلوک : هیچ روحی توی این دنیا وجود نداره به غیر از اونایی که خودمون برای خودمون میسازیم. Sherlock ―――———―――———―― #XSTP
  15. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— Sometimes you just need to disconnect and enjoy your own company. یه وقتا باید از همه بِبُری و فقط از حضور خودت لذت ببری. ―――———―――———―― #XSTP
عقب
بالا