متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XSTP

1. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— من بهترین دوست خودمم نمیذارم "من" بیوفته کمکش میکنم و خودمو دوست دارم. sakurasu no pet na kanojo ―――———―――————― #XSTP
  2. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— I'm not heartless, I'm just tired of getting hurt. من بی عاطفه نیستم، فقط از آسیب دیدن خسته شدم. ―――———―――———―― . #XSTP
  3. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— اگر تنها چیزی که باعث میشه یه فرد، آدم خوبی باشه توقع پاداش از طرف خدا باشه، اون آدم یه کثافط به تمام معناست..! True Detective ―――———―――————― #XSTP
  4. آبی پَرَست؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— Don’t settle for someone who can’t make you feel you’re enough. به کسی که بهتون احساس کافی بودن نمیده اعتماد نکنید. ―――———―――———―― . #XSTP
  5. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— At the end of the day, you can either focus on what's tearing you apart or what's holding you together. در انتهای روز هم میتونی روی اون چیزی که داره تورو از هم میپاشه تمرکز کنی هم میتونی روی چیزی ک تورو سرپا نگه میداره تمرکز کنی. ―――———―――———―― #XSTP
  6. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— At the end of the day, you can either focus on what's tearing you apart or what's holding you together. در انتهای روز هم میتونی روی اون چیزی که داره تورو از هم میپاشه تمرکز کنی هم میتونی روی چیزی ک تورو سرپا نگه میداره تمرکز کنی. ―――———―――———―― ᚚ @MBTISUB . #XSTP
  7. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— دیگه معذرت نخواه، برای هیچی. چون باعث میشه هیچ ارزشی برای کسی نداشته باشی. American Horror Story ―――———―――————― #XSTP
  8. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— دیگه معذرت نخواه، برای هیچی. چون باعث میشه هیچ ارزشی برای کسی نداشته باشی. American Horror Story ―――———―――————― #XSTP
  9. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— It's never too late to change the road you're on. هیچ وقت برای تغییر مسیرت دیر نیست. ―――———―――———―― #XSTP
  10. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— It's never too late to change the road you're on. هیچ وقت برای تغییر مسیرت دیر نیست. ―――———―――———―― #XSTP
  11. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— سگ‌ها میتونن به آدم‌ها قول حتمی بدن، اما آدم‌ها نه! Hannibal ―――———―――————― #XSTP
  12. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— سگ‌ها میتونن به آدم‌ها قول حتمی بدن، اما آدم‌ها نه! Hannibal ―――———―――————― #XSTP
  13. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— Be real with me or just leave me alone با من واقعی باشید یا منو تنها بذارید. ―――———―――———―― #XSTP
  14. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— Be real with me or just leave me alone با من واقعی باشید یا منو تنها بذارید. ―――———―――———―― #XSTP
  15. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— خدای عزیز...زندگی کردن توی مغز های کوچولو و خنده دارتون چجوریه؟ باید خیلی خسته کننده باشه. Sherlock ―――———―――————― #XSTP
عقب
بالا