متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ حسین_منزوی

1. Mahdiye sajdeh

ویژه رمان هُـودِه | مهدیه سجده نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

شست باران همه‌ی کوچه خیابان‌ها را پس چرا مانده غمت بر دلِ بارانی من... #حسین_منزوی ____________________________ سلام چهارم و یه پارت دیگه هم داریم. دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  2. Mahdiye sajdeh

غزل به خٖواب می رود به انتها رسیده ام تمام مــن چکیـده شـــد کنار بیت آخـــرم ... #حسین_منزوی ____________________________ سلام یهویی از پارتایی یهویی خوبین؟ قصه رو‌ می‌خونین؟ دوسش دارید؟ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  3. Mahdiye sajdeh

چگونه من نکنم میل بوسه در تو... #حسین_منزوی _______________________________ سلام چندم امشب نمیدونم پارت چندمه دوستون دارم نظر بدید حتی اگر نظر دادید. دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  4. Mahdiye sajdeh

مرا به گردش صد قصه میبرد چشمت چگونه سیر شود چشمم از تماشایت ؟ #حسین_منزوی _____________________________________ سلام دوم امشب. خوبین دیگه؟ الان که انلاین نیستید فردا صبح بیدار شدید قصه رو‌ می‌خونید؟ دوستون دارم :) جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  5. A

شعرکده تک مصراع

دلم در دست او گیر است، خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی، دلم گیر است و دلگیرم! #حسین_منزوی
  6. قند

چالش "برگی از احساس شعر و دست نوشته‌ها"

بگذار دستت راز دستم را بداند ... #حسین_منزوی
  7. NASTrr

همگانی "تاپیک جامع شاه بیت"

"دل بیمش ازین نیست که در بند تو افتاد ترسد که کنی روزی از این بند رهایش!" #حسین_منزوی
عقب
بالا