آتابای کاربر حرفهای سطح 44 ارسالیها 2,029 پسندها 104,760 امتیازها 64,873 مدالها 36 1/2/20 #11 آرزو میکنم به اونچه شایستته برسی ن ب اونی که ارزوش و داری ❤ تولدت مبارک رفیق :) عاقبتت همیشه خوش
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,919 امتیازها 71,673 مدالها 21 1/2/20 #12 Hanii.j گفت به نام صاحب قلبها توجه توجه به روایتی امروز تولد یه دختره که تازه عروس شده شاید فردا باشه ، شاید پس فردا نمیدونم روایت زیاده اولین باری که آشنا شدیم ، پر از ناراحتی و دل شکستگی بود. حرفها زدیم ، دعوا ها کردیم، تهمت ها زدیم و قلبها شکستیم. البته واسه من بیشتر شکست. ولی بعدا فهمیدم که خواست خدا بود که سر راه هم قرار گرفتیم. گذشت و گذشت رسید... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hanii.j گفت به نام صاحب قلبها توجه توجه به روایتی امروز تولد یه دختره که تازه عروس شده شاید فردا باشه ، شاید پس فردا نمیدونم روایت زیاده اولین باری که آشنا شدیم ، پر از ناراحتی و دل شکستگی بود. حرفها زدیم ، دعوا ها کردیم، تهمت ها زدیم و قلبها شکستیم. البته واسه من بیشتر شکست. ولی بعدا فهمیدم که خواست خدا بود که سر راه هم قرار گرفتیم. گذشت و گذشت رسید... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,919 امتیازها 71,673 مدالها 21 1/2/20 #13 Mҽɾɱαιԃ گفت تولـدت مبارعک زندگی من :))) 14 بهمـن 1398 :))) کلیک کنید تا باز شود... فدات زندگی من
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,919 امتیازها 71,673 مدالها 21 1/2/20 #14 «HEYDAR SOLTAN» گفت آرزو میکنم به اونچه شایستته برسی ن ب اونی که ارزوش و داری ❤ تولدت مبارک رفیق :) عاقبتت همیشه خوش کلیک کنید تا باز شود... ت هم همینطور رفیق جون کم پیدام
«HEYDAR SOLTAN» گفت آرزو میکنم به اونچه شایستته برسی ن ب اونی که ارزوش و داری ❤ تولدت مبارک رفیق :) عاقبتت همیشه خوش کلیک کنید تا باز شود... ت هم همینطور رفیق جون کم پیدام
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,919 امتیازها 71,673 مدالها 21 1/2/20 #15 nora@ گفت تبریییک کلیک کنید تا باز شود... Delnavaz گفت HBD Sweet heart کلیک کنید تا باز شود... orphan گفت مبارکه کلیک کنید تا باز شود... Archer.G_M گفت تبریک کلیک کنید تا باز شود... Niyosha22 گفت مبارک کلیک کنید تا باز شود... D£LAN گفت الان زدی تا دوروز دیه کلیک کنید تا باز شود... Violet-B گفت مبارکه کلیک کنید تا باز شود... Mєℓιкα K گفت ... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
nora@ گفت تبریییک کلیک کنید تا باز شود... Delnavaz گفت HBD Sweet heart کلیک کنید تا باز شود... orphan گفت مبارکه کلیک کنید تا باز شود... Archer.G_M گفت تبریک کلیک کنید تا باز شود... Niyosha22 گفت مبارک کلیک کنید تا باز شود... D£LAN گفت الان زدی تا دوروز دیه کلیک کنید تا باز شود... Violet-B گفت مبارکه کلیک کنید تا باز شود... Mєℓιкα K گفت ... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Mélomanie مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 6,099 پسندها 43,837 امتیازها 92,373 مدالها 40 1/2/20 #16 ای جــــان، ببین تولد کیه! امیدوارم سالهای بعد، برای تولدهای بعدت هم در کنار هم باشیم. تولدت مبارک جانان دلـــــ امضا : Mélomanie
ای جــــان، ببین تولد کیه! امیدوارم سالهای بعد، برای تولدهای بعدت هم در کنار هم باشیم. تولدت مبارک جانان دلـــــ
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,919 امتیازها 71,673 مدالها 21 1/2/20 #17 Zahra_m گفت ای جــــان، ببین تولد کیه! امیدوارم سالهای بعد، برای تولدهای بعدت هم در کنار هم باشیم. تولدت مبارک جانان دلـــــ کلیک کنید تا باز شود... میسی پاستیل جونم ❤
Zahra_m گفت ای جــــان، ببین تولد کیه! امیدوارم سالهای بعد، برای تولدهای بعدت هم در کنار هم باشیم. تولدت مبارک جانان دلـــــ کلیک کنید تا باز شود... میسی پاستیل جونم ❤
Queen of flowers کاربر حرفهای سطح 3 ارسالیها 1,416 پسندها 4,783 امتیازها 27,173 مدالها 2 1/2/20 محروم #18 تولدتون مبارک انشاالله هیچ غمی نداشته باشید و همیشه شاد باشید
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,919 امتیازها 71,673 مدالها 21 1/2/20 #19 Queen of flowers گفت تولدتون مبارک انشاالله هیچ غمی نداشته باشید و همیشه شاد باشید کلیک کنید تا باز شود... مرسی ❤
Queen of flowers گفت تولدتون مبارک انشاالله هیچ غمی نداشته باشید و همیشه شاد باشید کلیک کنید تا باز شود... مرسی ❤
Abiii کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 431 پسندها 5,709 امتیازها 21,413 مدالها 14 1/2/20 #20 خوشکل عروس،عروس خوشکل تولدت مبارکا امضا : Abiii