- ارسالیها
- 242
- پسندها
- 60
- امتیازها
- 1,338
- نویسنده موضوع
- #1
خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز برای خورش سیب و آلبالو :
مغز ران گوسفند 200 گرم
سیب سبز 1 عدد
کنسرو گوجه فرنگی یک دوم عدد
آب آلبالو 200 میلی لیتر
شکر 20 گرم
آلبالو (بدون هسته) 200 گرم
لیمو ترش (آب گرفته شده) 1 عدد
پیاز داغ 10 گرم
قرص عصاره گوشت 1 عدد
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه خورش سیب و آلبالو :
پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های 1.5 در 1.5 سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.
شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
گوشت را همراه با مقداری...
مواد مورد نیاز برای خورش سیب و آلبالو :
مغز ران گوسفند 200 گرم
سیب سبز 1 عدد
کنسرو گوجه فرنگی یک دوم عدد
آب آلبالو 200 میلی لیتر
شکر 20 گرم
آلبالو (بدون هسته) 200 گرم
لیمو ترش (آب گرفته شده) 1 عدد
پیاز داغ 10 گرم
قرص عصاره گوشت 1 عدد
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه خورش سیب و آلبالو :
پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های 1.5 در 1.5 سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.
شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
گوشت را همراه با مقداری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.