غذای محلی طرز تهیه کتلت شیرازی

  • نویسنده موضوع *Pearl*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 267
  • کاربران تگ شده هیچ

*Pearl*

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
29/9/17
ارسالی‌ها
254
پسندها
71
امتیازها
1,338
سن
24
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
با این مواد حدود ۱۰ کتلت با وزن خمیر ۵۰ گرمی خواهید داشت.


مواد لازم برای کتلت شیرازی :

سیب زمینی ۲ عدد متوسط ( حدود ۳۵۰ گرم )
* خمیر بین نان ساندویچی ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یک چهارم پیمانه
* آرد سوخاری ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و پودر انبه به میزان لازم

* ( خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود ۲۵ گرم وزن دارد )

* آرد سوخاری برای مایه کتلت و مقداری هم برای کاور کردن

* اگر حس می کنید که کیفیت نان ساندویچی تان خوب نیست؛ از یک کم بکینگ پودر استفاده کنید تا کتلتتان پوک شود.



طرز تهیه کتلت شیرازی :

سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید. پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *Pearl*
عقب
بالا