- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
بهداشت نیوز/ گفتگویی اختصاصی با خانم دکتر فریبا کوهدانی، دکتری تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام داده و بایدها و نبایدهای تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای پیشگیری از ویروس کرونا را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
آیا مصرف ماهی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می هد؟
وی گفت: غذاهای دریایی چون ماهی منبع امگا 3 هستند و اتفاقا این روزها ما بر دریافت منابع کافی امگا 3 تأکید داریم. دریافت منابع غذایی این اسید چرب به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. بنابراین خوردن ماهی دو بار در هفته را توصیه می کنم.
او افزود: منابع غذایی دریایی چون ماهی علاوه بر امگا 3 ، منبع سلنیوم هم هستند و سلنیوم یک ماده آنتی اکسیدانی است که اتفاقا...
آیا مصرف ماهی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می هد؟
وی گفت: غذاهای دریایی چون ماهی منبع امگا 3 هستند و اتفاقا این روزها ما بر دریافت منابع کافی امگا 3 تأکید داریم. دریافت منابع غذایی این اسید چرب به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. بنابراین خوردن ماهی دو بار در هفته را توصیه می کنم.
او افزود: منابع غذایی دریایی چون ماهی علاوه بر امگا 3 ، منبع سلنیوم هم هستند و سلنیوم یک ماده آنتی اکسیدانی است که اتفاقا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.