پزشکی آیا مصرف ماهی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می هد؟

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 151
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
18/2/19
ارسالی‌ها
6,987
پسندها
45,938
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
بهداشت نیوز/ گفتگویی اختصاصی با خانم دکتر فریبا کوهدانی، دکتری تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام داده و بایدها و نبایدهای تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای پیشگیری از ویروس کرونا را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

آیا مصرف ماهی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می هد؟
وی گفت: غذاهای دریایی چون ماهی منبع امگا 3 هستند و اتفاقا این روزها ما بر دریافت منابع کافی امگا 3 تأکید داریم. دریافت منابع غذایی این اسید چرب به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. بنابراین خوردن ماهی دو بار در هفته را توصیه می کنم.

او افزود: منابع غذایی دریایی چون ماهی علاوه بر امگا 3 ، منبع سلنیوم هم هستند و سلنیوم یک ماده آنتی اکسیدانی است که اتفاقا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا