پزشکی آیا مصرف قندهای مصنوعی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهند؟

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 185
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
18/2/19
ارسالی‌ها
6,987
پسندها
45,939
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
شیرین کننده های مصنوعی، مواد ساخته دست بشر و دارای طعم شیرین هستند که در بدن انسان ها برای تبدیل به انرژی متابولیزه نمی شوند. به همین دلیل آن ها نوعی شیرینی بدون تامین هیچ مقدار از کالری هستند. شیرین کننده های مصنوعی میزان قند خون را افزایش نمی دهند، اما آنها با پیشرفت مقاومت بدن به انسولین و دیابت نوع 2 در ارتباط هستند. اضافه کردن تنها یک قوطی نوشابه به رژیم غذایی روزانه، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 25 تا 67 درصد افزایش می دهد.

دیابت چیست؟

تئوری های متفاوتی در مورد افزایش خطر ابتلا به دیابت در اثر شیرین کننده های مصنوعی وجود دارد. یکی از این تئوری ها بیان می کند که محصولات شیرین کننده مصنوعی هوس خوردن غذاهای با طعم شیرین را افزایش می دهند. این منجر به مصرف بیشتر قند و افزایش وزن می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا