MehrDãd.K کاربر فعال سطح 44 ارسالیها 1,234 پسندها 70,696 امتیازها 61,573 مدالها 27 محل سکونت KHD 16/3/20 نویسنده موضوع #1 + ب نام خدا + تاپیک قبلیو بستم که اینو جامع تر بزنم. ¤ تا حالا از کسی رکب خوردی ؟! ¤ تا حالا به کسی رکب زدی ؟! ¤ از چه کسی تو انجمن فکر نمیکنی رکب بخوری؟! آخرین ویرایش 16/3/20 امضا : MehrDãd.K
+ ب نام خدا + تاپیک قبلیو بستم که اینو جامع تر بزنم. ¤ تا حالا از کسی رکب خوردی ؟! ¤ تا حالا به کسی رکب زدی ؟! ¤ از چه کسی تو انجمن فکر نمیکنی رکب بخوری؟!
HONEYEH مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,496 پسندها 24,961 امتیازها 48,073 مدالها 20 محل سکونت جایی که نباید باشم 16/3/20 #2 خب تو زندگیم آره خیلی رکب خوردم و بر اساس ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن رکب زدم بش تو انجمن از E ((Elmira)) مطمئنم رکب نمیخورم امضا : HONEYEH
خب تو زندگیم آره خیلی رکب خوردم و بر اساس ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن رکب زدم بش تو انجمن از E ((Elmira)) مطمئنم رکب نمیخورم
MehrDãd.K کاربر فعال سطح 44 ارسالیها 1,234 پسندها 70,696 امتیازها 61,573 مدالها 27 محل سکونت KHD 16/3/20 نویسنده موضوع #3 + ب نام خدا + تاپیک قبلیو بستم که اینو جامع تر بزنم. ¤ تا حالا از کسی رکب خوردی ؟! +ره .. تو دنیای واقعی واقعا چیزی یادم نیست ولی مجازی یه بار نافُرم. ¤ تا حالا به کسی رکب زدی ؟! +ره فک کنم. ¤ از چه کسی تو انجمن فکر نمیکنی رکب بخوری؟! + iMwN امضا : MehrDãd.K
+ ب نام خدا + تاپیک قبلیو بستم که اینو جامع تر بزنم. ¤ تا حالا از کسی رکب خوردی ؟! +ره .. تو دنیای واقعی واقعا چیزی یادم نیست ولی مجازی یه بار نافُرم. ¤ تا حالا به کسی رکب زدی ؟! +ره فک کنم. ¤ از چه کسی تو انجمن فکر نمیکنی رکب بخوری؟! + iMwN
Saba Abbasi طراح انجمن سطح 40 ارسالیها 3,837 پسندها 44,559 امتیازها 74,373 مدالها 34 محل سکونت اصفهـان✨ 16/3/20 #4 ¤ تا حالا از کسی رکب خوردی ؟! رع ¤ تا حالا به کسی رکب زدی ؟! ع هردست بدی ع همون دست میگیری :/ ¤ از چه کسی تو انجمن فکر نمیکنی رکب بخوری؟! (ARAD.Zr) حسم میگه امضا : Saba Abbasi
¤ تا حالا از کسی رکب خوردی ؟! رع ¤ تا حالا به کسی رکب زدی ؟! ع هردست بدی ع همون دست میگیری :/ ¤ از چه کسی تو انجمن فکر نمیکنی رکب بخوری؟! (ARAD.Zr) حسم میگه
مهدیه احمدی نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 2,701 پسندها 50,613 امتیازها 66,873 مدالها 42 محل سکونت میان سکوتی که پر از فریاد است 16/3/20 #5 رکب خوردم از بهترین دوستم بدجورم خوردم تو دنیای واقعی که دور رفیق صمیمی رو خط کشیدم فکر کنم زدم خوب ادمیزاده دیگه چه میدونم از افسانه نوروزی رکب نمی،خورم امضا : مهدیه احمدی
رکب خوردم از بهترین دوستم بدجورم خوردم تو دنیای واقعی که دور رفیق صمیمی رو خط کشیدم فکر کنم زدم خوب ادمیزاده دیگه چه میدونم از افسانه نوروزی رکب نمی،خورم
iTs_MãeDe کاربر فعال سطح 29 ارسالیها 1,179 پسندها 22,548 امتیازها 42,073 مدالها 19 محل سکونت ᗰᕼᗪ 16/3/20 #6 + ب نام خدا + تاپیک قبلیو بستم که اینو جامع تر بزنم. ¤ تا حالا از کسی رکب خوردی ؟! ره:/ ¤ تا حالا به کسی رکب زدی ؟! یحتمل ¤ از چه کسی تو انجمن فکر نمیکنی رکب بخوری؟! AybA.bA امضا : iTs_MãeDe
+ ب نام خدا + تاپیک قبلیو بستم که اینو جامع تر بزنم. ¤ تا حالا از کسی رکب خوردی ؟! ره:/ ¤ تا حالا به کسی رکب زدی ؟! یحتمل ¤ از چه کسی تو انجمن فکر نمیکنی رکب بخوری؟! AybA.bA