- ارسالیها
- 1,577
- پسندها
- 10,939
- امتیازها
- 31,873
- مدالها
- 21
سلام دوست عزیزمسلام من یه سوال داشتم. میخواستم ببینم چطور میتونیم ظاهر کاراکترهای رمان رو طوری توصیف کنیم که در ذهن خواننده موندگار بشه؟
سلام دوست عزیزمسلام و وقت بخیر.
ببخشید سوال من اینه که اگر ما همزمان دو تا رمان یا یه رمان و یه داستان کوتاه، بنویسیم به نظرتون ایراد داره؟
یعنی باعث میشه که مثلاً ما حواسمان از یه رمان پرت بشه و یا خصوصیات یک شخصیت رمان رو تو یه شخصیت رمان دیگمون بیاریم.
ممنون میشم به سوالم پاسخ دهید.
خیلی ممنون عزیز دلم.سلام دوست عزیزم
خب راستش این مورد هیچ کجا ثبت نشده که چون دارید روی دو تا رمان کار میکنید ممکنه موضوعات رمان شبیه هم شه.
اما توصیه من به شما اینه همیشه تمام تمرکزتون رو روی یک کار بذارید. و از اون یک شاهکار بسازید. بهترین خودتون رو تو یک کار نشون بدید.
به جای این که دو تا کار متوسط داشته باشید، اگر یک کار قوی ارائه کرده باشید مطمئناً بازخورد بالاتری خواهید داشت.
خواهش میکنمخیلی ممنون عزیز دلم.
ممنون برای پاسخگویی.
سلامسلام خسته نباشید.
با توجه به اینکه رمان فانتزی مینویسم، چند نفر بهم گفتن که رمانت کلیشهای هست و موضوع تکراری داره.
از کجا بفهمیم که رمان کلیشهای هست یا نه؟!
سلام
موضوعات تکراری که اغلب حول محور اتفاقات قابل پیش بینی رخ میده رو بهش میگن کلیشه
یعنی اون داستان چون انقدر شبیه به رمانای دیگه ست که دیگه مخاطب حین خوندن شوقی نداره
برای رفع این موضوع شما بهتره تو ژانری که میخونید مطالعه بالایی داشته باشید تا بتونید موضوعات تکراری رو متوجه بشید چی هست که تو رمانتون تکرارش نکنید
خواهش میکنم