متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طب سنتی همه چیز درباره قارچ کامبوجا

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 292
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
آشنایی با قارچ کامبوجا, درباره قارچ کامبوجا

کامبوچا نوعی چای گیاهی است



قارچ کامبوجا (اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها)

کامبوچا نوعی چای گیاهی است.

قارچ مربوط به کامبوجا ۲۲۰ سال پیش از میلاد در کشور چین( منچوری) استفاده داشته است و بعد از آن از راه خطوط بازرگانی به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آنجا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده بود ولی، در طول جنگ به علت کمبود چای و شکر( محیط کشت کامبوجا) از ترویج افتاد.



امروزه این قارچ در اروپا و آمریکا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و چه بسا در آمریکا انجمن استفاده کنندگان از این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #2
روش تکثیر قارچ و تولید نوشیدنی کامبوچا

اول سه لیتر آب را بجوشانید. در یک قوری اندازه 4 قاشق معادل 20 گرم چای خشک دم کنید. چای دم کشیده و صاف شده را به سه لیتر آب از قبل جوشانده شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود. حالا یک لیوان شکر معاول 180 گرم به چای یک رنگ اضافه کنید. نگران شکر اضافه شده نباشید زیرا برای تکثیر قارچ و تهیه لایه تازه استفاده می شود.



صبر نمایید تا دمنوش با دمای محیط برابر شود. اندازه دو فنجان از استاراولیه را به چای سرد شده اضافه کنید. اکنون چای سرد شده را در سه ظرف یا بطری شیشه ای دهان گشاد تقسیم کنید. داخل هر بطری تکه ای از قارچ کامبوجا بگذارید. درب بطری را با پارچه نازکی ببنید و به مدت 1 هفته الی 10 روز داخل کابینت تاریکی بگذارید.



بعد از این مدت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #3
خراب شدن یا کپک قارچ کامبوچا

احتمال دارد زیر لایه تازه لخته های چای مشاهده کنید که کاملا طبیعی و حاوی ناخالصی مواد اولیه مثل چای بوده که با شست و شو با آب سرد از بین می رود. اگر بر روی سطح قارچ لایه جدید دایره های کوچک با رنگ های مختلف سبز، قهوه ای، قرمز، رنگ مشکی و... مشاهده کردید علائم کپک و باکتری زیان آور داخل بطری می باشد.



دراین صورت نوشیدنی همراه با قارچ را دور ریخته و از ديگر بطری ها استفاده کنید. اصلاً راهی برای نگهداری کامبوجا کپک زده وجود ندارد. در صورتی که علایم کپک را مشاهده کردید تمامی متعلاقات بطری را دور بریزید و با قارچ و نوشیدنی تازه دوباره اقدام به تهیه نمایید. توجه داشته باشید همیشه کپک کامبوجا همیشه در بالای قارچ تشکیل می شود.



در ادامه متداول ترین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #4
نکات و توصیه های مهم

باید توجه داشت که قارچ کومبوجا نباید به فلز اصابت نماید. برای این که سبب خرابى و کپک زدن قارچ کومبوجا می شود. حتى در دست شما انگشتر نباشد.



درجه حرارت محیط کشت قارچ کومبوجا باید ۲۱ الى ۲۴ درجه سانتى گراد باشد. زیرا درصورتی که هواى محیط سردتر باشد رشد قارچ کومبوجا کم یا متوقف می شود و برعکس درصورتی که هواى محیط گرم تر رشد قارچ کومبوجا سریع تر و معمولاً مخمر قارچ کومبوجا بصورت سرکه درمى آید که خیلى ترش می شود و در پایان روى قارچ کپک مى زند (کپک به صورت گرد نرم و معمولاً سفید رنگ یا رنگ سبز مى شود).



در صورتی که روى قارچ کومبوجا کپک زد حتماً آن را دور بریزید و از آن استفاده نکنید (هم مخمر و هم خود قارچ کومبوجا). زیرا براى روده مضر مى باشد و احتمال مسمویت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #5
روش استفاده کامبوچا

کمبوجا برای کبد و دستگاه تصفیه بدن نوعی سم زدا به شمار می آید . سفارش می شود برای استفاده کامبوجا از اندازه کم آغاز کنید و کم کم میزان آن را افزایش دهید. برای شروع پیشنهاد می شود سه بار در روز هر بار دو قاشق غذاخوری میل کنید و میزان آن را کم کم افزایش دهید. به خاطر رفع ناراحتی های خاص مثل مشکلات دفع، ضعف کبد، رماتیسم، بیماری نقرس و تصفیه خون سفارش می شود روزانه حدود یک پنجم فنجان همراه با آب طی سه تا شش ماه بنوشید و به مدت یک ماه قطع و مجددا شروع کنید.



اگر به بیماری حادی دچارید یا بدنتان بی اندازه ضعيف است و یا داروی خاصی استفاده می کنید پیش از استفاده نوشیدنی کامبوجا با پزشک خود مشورت کنید.



[IMG alt="روش استفاده کامبوچا, خواص قارچ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #6
خاصیت های کومبوجا:

هضم مواد غذایی مانند پروتوئین ها، چربی ها و قندها را آسان می ‌نماید.

قارچ کامبوجا برای کنترل قند خون و درمان دیابت موثر است.



میزان چربی خون (کلسترول) را پایین می آورد.

تقویت سیستم ایمنی

درمان آب مرواررید



درمان ناهنجاری قلبی

درمان اختلالات بی خوابی

درمان دیابت



موها را سیاه کرده و از ریزش می کاهد.

باعث افزایش طول عمر می شود.

کاهش چربی خون



از سرطان معده و روده جلوگیری می کند.

از نشانه های نامطلوب یائسگی پیشگیری می کند.

از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبد پیشگیری می کند.



درمان بواسیر

چین و چروک پوست را بر طرف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا