غذا آبگوشت كلم قمری

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 140
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
آبگوشت با کلم قمری,آبگوشت کلم

آبگوشت کلم قمری یکی از غذاهای محلی همدان و کرمانشاه است. مواد این آبگوشت را، کلم قمری، گوشت گوسفندی، عدس، پیاز، نعناداغ، زردچوبه، فلفل و سیرداغ تشکیل می‌دهد همچنین آبگوشت با کلم قمری را می توان همراه با کشک محلی و ماست و سیر نیز صرف کرد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : زهرا.عین
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] NASTrr

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
آبگوشت از دير باز يكی از غذا های اصيل و خوشمزه و سالم ايرانی بوده و هست. نه تنها تهيه اين غذا راحت و آسان می باشد بلكه از ارزش غذايی فراوانی برخوردار است و اين غذا را به عنوان يک غذای كامل می توان محسوب كرد. اين غذا كه نه تنها پروتئين و هيدرات كربن و چربی مورد نياز بدن را تامين می كند چون معمولاً ايرانی ها به همراه آن سبزی و يا پياز ميل می كنند اين امر موجب تامين ويتامين و مواد معدنی مورد نياز بدن و موجب جذب هر چه بيشتر مواد فوق می گردد.
آبگوشت کلم قمری با کشک یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. این غذا به دلیل داشتن کلم و کشک دارای کلسیم بالایی است و گوشت و نخود این غذا آن را از نظر غذایی و وجود پروتئین غنی تر می کند.
طرز تهیه آبگوشت کلم قمری با کشک
[IMG alt="آبگوشت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه آبگوشت قمری :

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. در حین سرخ شدن زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به آن اضافه کرده و نخود خیس خورده را را هم اضافه کنید و با آب بگذارید بپزد.


اگر آب این مخلوط کم بود، دو تا سه لیوان آب روی آن بریزید. در تابه دیگری سیب زمینی و کلم ها را پوست بگیرید و در کمی روغن تفت بدهید.


سپس آن ها را در یک ساعت پایانی پخت، به آبگوشت اضافه کنید. بعد از آن که آبگوشت پخت و جا افتاد، سیر را بکوبید و با کشک مخلوط کنید و روی آن بریزید. سپس آن را سرو کنید و به شیوه همه آبگوشت ها با نان ترید شده میل کنید.‏
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
طرز تهیه آبگوشت قمری کرمانشاهی

طرز تهیه آبگوشت کلم قمری,آبگوشت قمری کرمانشاه


مواد لازم برای آبگوشت قمری کرمانشاه :

گوشت گوسفندی500 گرم
نخود و لوبيا سفيد1 پيمانه
سيب زمينی1 عدد
پياز1 عدد
كلم قمری ترد و تازه2 عدد
ريحان خرد شده1 پيمانه
نمك و زردچوبه و فلفلبه ميزان لازم
نعناع خشکبه ميزان لازم
روغن زيتونبه ميزان لازم
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : زهرا.عین
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] NASTrr

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
طرز تهیه آبگوشت قمری کرمانشاه :
برای طرز تهیه آبگوشت کلم قمری ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس كلم قمری را بشویید و به صورت نگینی اندازه ی حبه قند خرد كنید و ريحان را ریز خرد کنید و با هم در كمی روغن تفت بدهيد.
هم اکنون پیاز را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه با کمی روغن تفت بدهید و گوشت ها را اضافه کنید و کمی تفت بدهید اما سرخ نکنید کلم قمری و ریحان را هم اضافه کنید نخود و لوبيا و سیب زمینی را به صورت کامل و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و داخل آن آب بریزید تا حدی که روی مواد با آب پوشانده شوند و زمانی که جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه بدهید آرام بجوشد و بپزد. زمانی که پخته شد در آخر نعناع خشک را در روغن زيتون تفت بدهید و به آبگوشت اضافه كنید و نوش جان كنيد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین
عقب
بالا