منم موافقمحقیقتش داستان من همینه که دارم اینجا تو همین دنیا مینویسمش...
میتونم هرجور که بخوام بنویسمش پس نیازی به تخیل و ی دنیای دیگه ندارم برای رقم زندن زندگیم اونجوری که میخوام و از این داستانی که دارم خوشحالم...
شما هم همینکارو کنید :)
فرشته مهربون با چوب جادویی، مثل همون که تو کارتون سیندرلا بود.باسلام و وقت بخیر
خب جریان اینجوریه؛ اگه میتونستی خودت انتخاب کنی که یه شخصیت توی یه دنیا( تخیلی یا نه ) باشی دوست داشتی چه نوع شخصیتی و تو چه وضیت با چه داستانی باشی؟
این جمله رو می خوام شعار این تاپیک کنم
" داستان تو چیه؟"

دوست دارم یه هکر حرفه ای باشم که همه از دستش در عذابنمن میخوام فرشتهی آرزو ها باشمباسلام و وقت بخیر
خب جریان اینجوریه؛ اگه میتونستی خودت انتخاب کنی که یه شخصیت توی یه دنیا( تخیلی یا نه ) باشی دوست داشتی چه نوع شخصیتی و تو چه وضیت با چه داستانی باشی؟
" داستان تو چیه؟"
یه فضایی که نژادش تو زمین زندگی میکنن و این فضایی پلیسه و ماجراهای جناییباسلام و وقت بخیر
" داستان تو چیه؟"
اره مثلا املای صحیح کلمات فارسیهمچون میگید ماورایی انگار توش چی ریختن نه بابا به جز بدبخت کردن خودتون هیچی توش نیست
(تجربه دارم و میکنم و خواهم کرد که دارم بتون میگم)
من فقط میخوام سر از همه چی درارم و بفهمم این همه اتفاقای عجیب زندگیم سرچشمش چیه و یه روز خدا هر قدرت مضخرفی که دارم و ازم بگیره و بشم یه انسان عادی!
بچه بودم قدر ندونستم الان باید عادی بودن واسم بشه آرزو