همچون میگید ماورایی انگار توش چی ریختن نه بابا به جز بدبخت کردن خودتون هیچی توش نیست
(تجربه دارم و میکنم و خواهم کرد که دارم بتون میگم)
من فقط میخوام سر از همه چی درارم و بفهمم این همه اتفاقای عجیب زندگیم سرچشمش چیه و یه روز خدا هر قدرت مضخرفی که دارم و ازم بگیره و بشم یه انسان عادی!
بچه بودم قدر ندونستم الان باید عادی بودن واسم بشه آرزو
حقیقتش داستان من همینه که دارم اینجا تو همین دنیا مینویسمش...
میتونم هرجور که بخوام بنویسمش پس نیازی به تخیل و ی دنیای دیگه ندارم برای رقم زندن زندگیم اونجوری که میخوام و از این داستانی که دارم خوشحالم...
شما هم همینکارو کنید :)
باسلام و وقت بخیر
خب جریان اینجوریه؛ اگه میتونستی خودت انتخاب کنی که یه شخصیت توی یه دنیا( تخیلی یا نه ) باشی دوست داشتی چه نوع شخصیتی و تو چه وضیت با چه داستانی باشی؟
این جمله رو می خوام شعار این تاپیک کنم
" داستان تو چیه؟"
باسلام و وقت بخیر
خب جریان اینجوریه؛ اگه میتونستی خودت انتخاب کنی که یه شخصیت توی یه دنیا( تخیلی یا نه ) باشی دوست داشتی چه نوع شخصیتی و تو چه وضیت با چه داستانی باشی؟
" داستان تو چیه؟"
باسلام و وقت بخیر
" داستان تو چیه؟"
همچون میگید ماورایی انگار توش چی ریختن نه بابا به جز بدبخت کردن خودتون هیچی توش نیست
(تجربه دارم و میکنم و خواهم کرد که دارم بتون میگم)
من فقط میخوام سر از همه چی درارم و بفهمم این همه اتفاقای عجیب زندگیم سرچشمش چیه و یه روز خدا هر قدرت مضخرفی که دارم و ازم بگیره و بشم یه انسان عادی!
بچه بودم قدر ندونستم الان باید عادی بودن واسم بشه آرزو