- ارسالیها
- 2,443
- پسندها
- 18,978
- امتیازها
- 53,173
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
کرونا این بار باعث نجات یک زن شد نه مرگ او! تیزهوشی یک زن عفتش را نجات داد . این زن با تظاهر به بیمار کرونایی بودن , فردی که قصد ت*جاوز به او را داشت ترساند .زن جوان وقتی دریافت راننده پراید شرور قصد ت*جاوز به او را دارد به بهانه اینکه مبتلا به کروناست موفق شد خود را از بی آبرویی و تعرض نجات دهد.
چند روز قبل زن جوانی به دادسرای امور جنایی تهران رفت و از راننده یک پراید شکایت کرد و گفت: حدود ۴۰ روز از خانه بیرون نرفته بودم چون با شیوع ویروس کرونا می ترسیدم مبتلا شوم و خانواده ام نیز گرفتار شوند تا اینکه مجبور شدم به خاطر تهیه مایحتاج خانه به خرید بروم.
کنار خیابان به انتظار تاکسی ایستادم تا به محله یافت آباد بروم. تصمیم داشتم به یک مرکز فروش بروم تا همه وسایل را از یک جا تهیه کنم...
چند روز قبل زن جوانی به دادسرای امور جنایی تهران رفت و از راننده یک پراید شکایت کرد و گفت: حدود ۴۰ روز از خانه بیرون نرفته بودم چون با شیوع ویروس کرونا می ترسیدم مبتلا شوم و خانواده ام نیز گرفتار شوند تا اینکه مجبور شدم به خاطر تهیه مایحتاج خانه به خرید بروم.
کنار خیابان به انتظار تاکسی ایستادم تا به محله یافت آباد بروم. تصمیم داشتم به یک مرکز فروش بروم تا همه وسایل را از یک جا تهیه کنم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.