متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان

  • نویسنده موضوع Sepideh.T
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 265
  • کاربران تگ شده هیچ

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
رمضان، ماه پرستش و بخشایش خداوند است که غذا‌ها و نوشیدنی‌های مخصوص خود در سراسر دنیا شناخته می‌شود. دسر‌های خوشمزه عربی از جمله خوراکی‌هایی هستند که برای افطار به شدت توصیه می‌شوند. در ادامه این مطلب شما را با چند دسر عربی ساده و خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

۱. دسر عربی اُم علی


خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان



اُم علی یا مادر علی نام یک پودینگ شیرین مصری است که به جرات می‌توان آن را در زمره خوشمزه‌ترین دسر‌های این کشور قرار داد. تاریخچه این دسر عربی ساده و اقتصادی به زمان پادشاهی ایوبیان باز می‌گردد.

اُم علی همسر پادشاه مصر عزالدین آیبک بوده که این دسر خوشمزه را برای پادشاه طبخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] f@f

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #2
۲. دسر عربی بسبوسه


خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان



بسبوسه در کشور‌های مختلف با اسامی گوناگونی طبخ می‌شود؛ در ترکیه به آن ریوانی می‌گویند و در سوریه با نام نامورا شناخته می‌شود با این حال، این دسر عربی ساده و خوشمزه بیشتر در شرق خاورمیانه طبخ می‌شود.

بسبوسه یک کیک شیرین است که از آرد سمولینا تهیه می‌شود. این کیک در ادامه درون یک سیروپ شیرین غوطه ور می‌گردد که خود سیروپ نیز گاهی با استفاده از نارگیل یا گلاب طعم دهی شده است. بسبوسه را با انواع مغز، خامه یا به صورت ساده می‌خورند.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] f@f

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #3
۳. دسر عربی کونفه


خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان


این دسر عربی شیرین، ترد و خامه‌ای که کنافه هم خوانده می‌شود بیشتر در مناطقی طبخ می‌گردد که قبلا تحت تصرف پادشاهی عثمانی بوده اند. کونفه در واقع نسخه خاورمیانه‌ای از چیز کیک است و از خمیر سمولینا و خمیر فیلو نودل مانند تهیه می‌شود و این خمیر نیز با پنیر سفید و نرم پر می‌گردد. کونفه بافتی ترد دارد و مانند بسیاری دسر‌های عربی دیگر درون سیروپ شیرین غوطه ور می‌گردد. اخیرا مدل‌های تازه‌ای از این دسر عربی ساده همراه با انبه در خاورمیانه سرو می‌شود.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] f@f

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #4
۴. باقلوا


خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان



تاریخچه باقلوا نیز مانند بسیاری از غذا‌های خاورمیانه‌ای ظاهرا به دوره عثمانی بر می‌گردد با این حال این دسر عربی ساده و خوشمزه در کشور‌هایی مانند آلبانی، بلغارستان، یونان، آذربایجان، قاهره و گرجستان نیز طبخ می‌گردد.

باقلوا هم با چندین لایه از خمیر فیلو تهیه می‌شود که با مغز‌های خرد شده و سیروپ شیرین یا عسل پر شده اند. باقلوا یک شیرینی تُرد محسوب می‌شود و در ابعاد مستطیلی یا لوزی‌های کوچک سرو می‌گردد.

۵. ایش السریه


[IMG alt="خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] f@f

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #5
۶. لوکومانداس یا انگشتان زینب


خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان



این دسر در واقع نوعی خمیر سرخ شده است که با عسل، پودر قند یا سیروپ شیرین سرو می‌گردد.

گفته شده که تاریخچه دسر لوکومانداس یا انگشت زینب به صد سال پیش بر می‌گردد؛ یعنی زمانی که زنی به نام زینب آن را تهیه کرد.



۷. پودینگ برنج


خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان



پودینگ برنج در بسیاری از کشور‌ها طبخ می‌شود. گفته می‌شود دستور طبخ این غذا بیشتر در کتب پزشکی خاورمیانه آمده تا کتاب‌های آشپزی و هرجا حرف از تغذیه خوب و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] f@f

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #6
۸. قطایف


خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان



قطایف یک دسر عربی است که عموما در ماه مبارک رمضان طبخ و خورده می‌شود. گفته شده منشاء این دسر به دوران خلافت فاطمیان باز می‌گردد.

قطایف در اصل گلوله‌ای خمیری است که با پنیر‌های بدون نمک و انواع مغز پر می‌شود و غالبا درون روغن غوطه ور سرخ می‌گردد با این حال در برخی فرهنگ‌ها این دسر را درون فر یا تنور می‌پزند. قطایف با عسل، سیروپ شیرین یا پودر قند سرو می‌گردد.

۹. فطیر


خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان



فطیر (feteer maltout) که در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] f@f

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا