متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی ❤طرز تهیه کاپ کیک سورپرایز❤

  • نویسنده موضوع Sepideh.T
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 261
  • کاربران تگ شده هیچ

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
با این شیرینی می تونید همه رو غافلگیر کنید. ظاهر ساده ی این کاپ کیک همه رو گول میزنه ولی داخلش قلب خوشگل مخملی قرار داده میشه که غافلگیرشون می کنه. شاید اول برای شما هم پیچیده به نظر برسه ولی اصلا این طور نیست!


اپ کیک سورپرایز از ۳ قسمت تشکیل میشه که باید هر کدوم رو جداگانه درست کنید: درست کردن قلب داخل پاپ کیک، درست کردن خود کاپ کیک و درست کردن باتر کریم برای روی آن. نگران نباشید، طرز تهیه همه ی این ها رو بهتون یاد میدیم! بیاید با هم ببینیم طرز تهیه کاپ کیک سورپرایز، کاپ کیک وانیلی با باتر کریم وانیلی به همراه یک قلب مخملی قرمز داخلش چجوریه.



کاپ کیک ولنتاین




  • مواد لازم برای کاپ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #2

کاپ کیک سورپرایز


طرز تهیه کاپ کیک سورپرایز

مرحله اول: طرز تهیه قلب داخل کاپ کیک سورپرایز


۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.


۲- ۳ عدد تخم مرغ را داخل یک کاسه ی بزرگ بشکنید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس ۱ پیمانه آب و ۱/۳ پیمانه روغن را به آن اضافه کرده و مجددا با همزن خوب بزنید. پودر کیک رد ولوت را به مواد اضافه کرده و ابتدا آن را با سرعت کم همزن حدود ۱ دقیقه بزنید تا مایه کیک کاملا یکدست شود. سپس سرعت همزن را رو متوسط قرار داده و مواد را حدود ۲ دقیقه مخلوط کنید.



۳- روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را روی آن به طور یکنواخت بریزید. سپس آن را حدود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله سوم: طرز تهیه باتر کریم

۱- کره و نیمی از پودر قند را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و با سرعت زیاد همزن خوب هم بزنید تا شکر حل شود. پودر قند باقی مانده را به مواد اضافه کنید و مجددا با سرعت زیاد همزن بزنید تا کره سبک و پفکی شود.


۲- عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و با آن ها مخلوط کنید. نصف شیر را به آن ها افزوده و با سرعت زیاد همزن هم بزنید. اگر احساس کردید مخلوط همچنان غلیظ است می توانید کمی دیگر شیر به آن اضافه کنید.


۳- باتر کریم را داخل قیف بریزید و با ماسوره‌ی دلخواه روی کاپ کیک سورپرایز را تزیین کنید. آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید.






قلب داخل کاپ کیک



نکات طرز تهیه پاپ کیک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا