- ارسالیها
- 2,233
- پسندها
- 1,120
- امتیازها
- 16,273
- نویسنده موضوع
- #1
سینهی مرغ بی استخوان یکی از آن خوراکهای کم کالری و دم دستی است که همه دوستش دارند. منتها اینکه بدانید چگونه طعمدارش کرده و از بیمزگی درش بیاورید، معمولا کار آسانی نیست. در این مقاله دستور تهیه هفت سس آسان و یک دقیقهای وجود دارد که یکی از یکی راحتتر و خوشمزهتر است.
ابتدا دو تکه بزرگ سینه مرغ بدون استخوان را برداشته و نمک و فلفل و سپس روغن زیتون بزنید. بعد تابه چدنی را حسابی داغ کنید و آنها را بدون اضافه کردن روغن در تابه بگذارید و هر طرف را حدود شش دقیقه گریل نمایید. سپس مرغها را برداشته و با یکی از سسهای زیر سرو کنید.
[FONT=B...
ابتدا دو تکه بزرگ سینه مرغ بدون استخوان را برداشته و نمک و فلفل و سپس روغن زیتون بزنید. بعد تابه چدنی را حسابی داغ کنید و آنها را بدون اضافه کردن روغن در تابه بگذارید و هر طرف را حدود شش دقیقه گریل نمایید. سپس مرغها را برداشته و با یکی از سسهای زیر سرو کنید.
[FONT=B...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.