متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا تهیه خلال پلوی دامغانی

✰ Taniya ✰

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
  • نویسنده موضوع
  • #1
خلال پلو یکی از غذاهای محلی دامغان در استان سمنان است که بیشتر برای مراسم و مجالس رسمی درست می‌شود و یک غذای خوش آب و رنگ است.

خلال پلو


خلال پلو دامغانی همان‌طور که از نامش پیداست، با انواع خلال درست می‌شود و غذایی شیرین و مجلسی است. اگر به غذاهای شیرین علاقه دارید، با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خلال پلو آشنا شوید.

مواد لازم تهیه خلال پلو



  • برنج: ۳ پیمانه
  • خلال بادام: ۱۵۰ گرم
  • خلال پسته: ۵۰ گرم
  • خلال هویج: ۱۵۰ گرم
  • خلال پرتقال: ۴۰ گرم
  • گوشت: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • شکر: ۷۰ گرم
  • روغن مایع: ۱۵۰ گرم
  • آب: نصف پیمانه
  • زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری
  • گلاب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ✰ Taniya ✰

✰ Taniya ✰

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
  • نویسنده موضوع
  • #2
خلال پلو دامغانی


طرز تهیه خلال پلو

خلال پرتقال را با یک پیمانه آب در ظرف ریخته و روی شعله ملایم بگذارید.

بعد از جوشیدن، آن را آبکش کرده و دو بار این کار را تکرار کنید.

برای مرتبه چهارم خلال پرتقال، شکر، کمی آب و زعفران دم‌کرده را روی شعله ملایم بگذارید و پس از جوشیدن و غلیظ شدن، شعله را خاموش کنید.

خلال بادام را نیم ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس با کمی روغن تفت دهید.

برای آماده کردن خلال پسته، کافی است آن را نیم ساعت با دو قاشق غذاخوری گلاب خیس و آبکش کنید.

در آخر خلال هویج را کمی در آب خیس کرده و با روغن تفت دهید.

همه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ✰ Taniya ✰
عقب
بالا