- ارسالیها
- 51
- پسندها
- 42
- امتیازها
- 73
- نویسنده موضوع
- #1
خلال پلو یکی از غذاهای محلی دامغان در استان سمنان است که بیشتر برای مراسم و مجالس رسمی درست میشود و یک غذای خوش آب و رنگ است.
خلال پلو دامغانی همانطور که از نامش پیداست، با انواع خلال درست میشود و غذایی شیرین و مجلسی است. اگر به غذاهای شیرین علاقه دارید، با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خلال پلو آشنا شوید.
مواد لازم تهیه خلال پلو

خلال پلو دامغانی همانطور که از نامش پیداست، با انواع خلال درست میشود و غذایی شیرین و مجلسی است. اگر به غذاهای شیرین علاقه دارید، با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خلال پلو آشنا شوید.
مواد لازم تهیه خلال پلو
- برنج: ۳ پیمانه
- خلال بادام: ۱۵۰ گرم
- خلال پسته: ۵۰ گرم
- خلال هویج: ۱۵۰ گرم
- خلال پرتقال: ۴۰ گرم
- گوشت: ۲۵۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- شکر: ۷۰ گرم
- روغن مایع: ۱۵۰ گرم
- آب: نصف پیمانه
- زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
- گلاب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.