- تاریخ ثبتنام
- 16/3/20
- ارسالیها
- 51
- پسندها
- 42
- امتیازها
- 73
سطح
0
- نویسنده موضوع
- #1
خلال پلو یکی از غذاهای محلی دامغان در استان سمنان است که بیشتر برای مراسم و مجالس رسمی درست میشود و یک غذای خوش آب و رنگ است.
خلال پلو دامغانی همانطور که از نامش پیداست، با انواع خلال درست میشود و غذایی شیرین و مجلسی است. اگر به غذاهای شیرین علاقه دارید، با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خلال پلو آشنا شوید.
مواد لازم تهیه خلال پلو
![خلال پلو خلال پلو](https://delta.ir/mag/wp-content/uploads/2020/06/%D9%85%D8%B1%D8%B5%D8%B9.jpg)
خلال پلو دامغانی همانطور که از نامش پیداست، با انواع خلال درست میشود و غذایی شیرین و مجلسی است. اگر به غذاهای شیرین علاقه دارید، با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خلال پلو آشنا شوید.
مواد لازم تهیه خلال پلو
- برنج: ۳ پیمانه
- خلال بادام: ۱۵۰ گرم
- خلال پسته: ۵۰ گرم
- خلال هویج: ۱۵۰ گرم
- خلال پرتقال: ۴۰ گرم
- گوشت: ۲۵۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- شکر: ۷۰ گرم
- روغن مایع: ۱۵۰ گرم
- آب: نصف پیمانه
- زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
- گلاب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.