- ارسالیها
- 2,070
- پسندها
- 15,543
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 22
- سن
- 20
- نویسنده موضوع
- #1
اهمیت جلبکها بهعنوان غذای انسان
To top
جلبکها به علت سرشار بودن از مواد معدنی، ویتامینها، هیدراتهای کربن و پروتئینها که در درون سلولها و یا در دیواره سلولها وجود دارند، مورد استفاده غذایی انسانها قرار میگیرند. استفاده از جلبکها برای تغذیه انسان سابقهی طولانی دارد و به سالهای قبل از میلاد میرسد. طی قحطی بزرگی که در اواسط قرن نوزدهم در انگلستان بر اثر آلودگی قارچی سیبزمینی رخ داد، یک نوع جلبک قرمز دریایی جایگزین مهمی برای محصولات سیبزمینی شد. امروزه نیز در بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی، بهویژه در کشورهایی که دارای سواحل طولانی با دریاهای آزاد هستند، به شکلهای مختلفی از جلبکها بهمنظور تغذیه استفاده میشود.[7]
[IMG alt="استفاده از جلبک...
To top
جلبکها به علت سرشار بودن از مواد معدنی، ویتامینها، هیدراتهای کربن و پروتئینها که در درون سلولها و یا در دیواره سلولها وجود دارند، مورد استفاده غذایی انسانها قرار میگیرند. استفاده از جلبکها برای تغذیه انسان سابقهی طولانی دارد و به سالهای قبل از میلاد میرسد. طی قحطی بزرگی که در اواسط قرن نوزدهم در انگلستان بر اثر آلودگی قارچی سیبزمینی رخ داد، یک نوع جلبک قرمز دریایی جایگزین مهمی برای محصولات سیبزمینی شد. امروزه نیز در بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی، بهویژه در کشورهایی که دارای سواحل طولانی با دریاهای آزاد هستند، به شکلهای مختلفی از جلبکها بهمنظور تغذیه استفاده میشود.[7]
[IMG alt="استفاده از جلبک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.