اهمیت جلبک به عنوان غذای انسان

  • نویسنده موضوع mrywm
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 234
  • کاربران تگ شده هیچ

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
اهمیت جلبک‌ها به‌عنوان غذای انسان
To top


جلبک‌ها به علت سرشار بودن از مواد معدنی،‌ ویتامین‌ها،‌ هیدرات‌های کربن و پروتئین‌ها که در درون سلول‌ها و یا در دیواره سلول‌ها وجود دارند،‌ مورد استفاده غذایی انسان‌ها قرار می‌گیرند. استفاده از جلبک‌ها برای تغذیه انسان سابقه‌ی طولانی دارد و به سال‌های قبل از میلاد می‌رسد. طی قحطی بزرگی که در اواسط قرن نوزدهم در انگلستان بر اثر آلودگی قارچی سیب‌زمینی رخ داد، یک نوع جلبک قرمز دریایی جایگزین مهمی برای محصولات سیب‌زمینی شد. امروزه نیز در بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی، به‌ویژه در کشورهایی که دارای سواحل طولانی با دریاهای آزاد هستند، به شکل‌های مختلفی از جلبک‌ها به‌منظور تغذیه استفاده می‌شود.[7]

[IMG alt="استفاده از جلبک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : mrywm

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
استفاده از جلبک برای تهیه غذا
ژاپن اولین کشوری که روش صنعتی کشت و پرورش جلبک را ابداع کرد. تنها در سال 1995 در ژاپن 220000 تن جلبک به‌صورت غذای انسان مصرف شده است. استفاده از جلبک‌های دریایی به‌عنوان غذای جایگزین حاوی کمی پروتئین، تمام اسیدآمینه ضروری، ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه هستند.

حدود 60 تا 70 درصد وزن خشک اسپیرولینا پروتئین است. امروزه از اسپیرولینا در کلوچه‌ها، نان‌ها، سالاد و سوپ استفاده می‌نمایند و در کشورهای اروپایی برای بهبود رژیم غذایی قرص‌های اسپیرولینا به‌صورت روزانه مصرف می‌شود. با توجه به رشد جمعیت و کمبود منابع کشاورزی در خشکی، این روش‌ها می‌تواند به استفادۀ بهینه از منابع کمک نماید. در بخش‌های مختلف جهان بیش از یک‌صد نوع جلبک که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : mrywm
عقب
بالا