متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی فواید و خواص سیب و مضرات آن

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 216
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
سطح
39
 
ارسالی‌ها
6,888
پسندها
45,857
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
یک ضرب المثل قدیمی هست که می گوید “مصرف یک سیب در روز شما را از پزشک بی نیاز می کند”. اما چه چیزی باعث می شود این میوه تا این حد مفید و به عبارتی معجزه آسا باشد. سیب به تازگی برای اولین بار از طرف جمعی از متخصصان متبحر تغذیه جز 10 مواد غذایی برتر رده بندی شد. سیب سرشار از آنتی اکسیدان های مهم، فلاونیدها و فیبر غذایی است. آنتی اکسیدان ها در سیب می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان در حال توسعه، فشار خون بالا، دیابت و بیماری های قلبی کمک کند. این میوه ی خوش عطر و خوش طعم همچنین تقریبا فاقد چربی، کلسترول و سدیم است به همین علت است که سیب را به عنوان یکی از سالم ترین مواد غذایی موجود در رژیم غذایی می شناسند. در این مقاله قصد داریم 10 تاثیر معجزه آسای سیب بر بدن را با هم مرور کنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا