متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی مصرف زیاد میوه‌ها، سبزیجات و غذاهای گندم کامل خطر دیابت را کاهش می‌دهد

  • نویسنده موضوع ღReyhaneღ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 229
  • کاربران تگ شده هیچ

ღReyhaneღ

کاربر نیمه فعال
سطح
8
 
ارسالی‌ها
578
پسندها
891
امتیازها
6,273
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #1
مصرف زیاد میوه‌ها و سبزیجات و غذاهای گندم کامل می‌تواند به کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع دو منجر شود.

مصرف زیاد میوه‌ها و سبزیجات و غذاهای گندم کامل می‌تواند به‌معنی کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو باشد. طبق یافته‌ها، حتی افزایش متوسط مصرف غذاهای یادشده به‌عنوان بخشی از برنامه‌ی غذایی سالم احتمالا به پیشگیری از دیابت نوع ۲ منجر می‌شود.
در اولین پژوهش، تیمی از پژوهشگران اروپایی رابطه‌ی بین ویتامین C و کاروتنوئیدها (رنگ‌دانه‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ) و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را بررسی کردند .سطح ویتامین C و کاروتنوئید باتوجه‌به پرسشنامه‌های رژیم‌ غذایی، شاخص‌های مطمئن‌تری برای بررسی میزان جذب میوه‌ها و سبزیجات هستند.
یافته‌های پژوهش یادشده براساس ۹۷۵۴ فرد بزرگ‌سال مبتلا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ღReyhaneღ

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا