- ارسالیها
- 578
- پسندها
- 891
- امتیازها
- 6,273
- مدالها
- 9
- نویسنده موضوع
- #1
مصرف زیاد میوهها و سبزیجات و غذاهای گندم کامل میتواند به کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع دو منجر شود.
مصرف زیاد میوهها و سبزیجات و غذاهای گندم کامل میتواند بهمعنی کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو باشد. طبق یافتهها، حتی افزایش متوسط مصرف غذاهای یادشده بهعنوان بخشی از برنامهی غذایی سالم احتمالا به پیشگیری از دیابت نوع ۲ منجر میشود.
در اولین پژوهش، تیمی از پژوهشگران اروپایی رابطهی بین ویتامین C و کاروتنوئیدها (رنگدانههای موجود در میوهها و سبزیجات رنگارنگ) و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را بررسی کردند .سطح ویتامین C و کاروتنوئید باتوجهبه پرسشنامههای رژیم غذایی، شاخصهای مطمئنتری برای بررسی میزان جذب میوهها و سبزیجات هستند.
یافتههای پژوهش یادشده براساس ۹۷۵۴ فرد بزرگسال مبتلا...
مصرف زیاد میوهها و سبزیجات و غذاهای گندم کامل میتواند بهمعنی کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو باشد. طبق یافتهها، حتی افزایش متوسط مصرف غذاهای یادشده بهعنوان بخشی از برنامهی غذایی سالم احتمالا به پیشگیری از دیابت نوع ۲ منجر میشود.
در اولین پژوهش، تیمی از پژوهشگران اروپایی رابطهی بین ویتامین C و کاروتنوئیدها (رنگدانههای موجود در میوهها و سبزیجات رنگارنگ) و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را بررسی کردند .سطح ویتامین C و کاروتنوئید باتوجهبه پرسشنامههای رژیم غذایی، شاخصهای مطمئنتری برای بررسی میزان جذب میوهها و سبزیجات هستند.
یافتههای پژوهش یادشده براساس ۹۷۵۴ فرد بزرگسال مبتلا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.