پزشکی مصرف زیاد این3ماده غذایی امکان ابتلا به کرونا را افزایش می دهد

  • نویسنده موضوع ELHAMrr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 123
  • کاربران تگ شده هیچ

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
27/7/20
ارسالی‌ها
3,304
پسندها
11,005
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
به گزارش بهداشت نیوز، منیر افتخاری نیا رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: خانه نشینی اجباری این روزهای کرونایی، خود یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است . مواد غذایی که پرنمک ، شیرین و پر چرب هستند ،زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلا به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا، کبد چرب و... می شوند و خود این بیماری ها خطر ابتلا و مرگ ناشی از کووید 19 را افزایش می دهد.

وی گفت: در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود باشیم به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می کنیم توجه بیشتری داشته باشیم، در واقع به جای مصرف تنقلات و مواد غذایی با نمک و چربی و قند بالا از مواد غذایی با نمک و قند و چربی کمتر استفاده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ELHAMrr

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا