غذا طرز تهیه گوشت قرمه

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع Hilary
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها بازدیدها 515
  • کاربران تگ شده هیچ

Hilary

کاربر حرفه‌ای
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2/4/17
ارسالی‌ها
2,233
پسندها
1,120
امتیازها
16,273
  • نویسنده موضوع
  • #1
در زمان های گذشته که وسایلی مثل یخچال و فریزر برای نگهداری مواد خوراکی نبود، بخصوص در خطه ی آذربایجان و مناطق ترک نشین، برای آنکه همیشه گوشت آماده داشته باشند گوشت را بصورت قورمه آماده می کردند. گوشت را خرد کرده و سرخ می کردند، و درون کوزه ای بزرگ (خُم) می ریختند و در سرد خانه یا زیر زمین می گذاشتند. این روش با کمی تغییر هنوز هم در میان آذری ها متداول است. با این روش می توانید هر وقت لازم بود گوشت آماده برای پخت و پز داشته باشید. قورمه در آذری یا ترکی به معنی سرخ شده می باشد.
31953
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hilary
عقب
بالا