متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.
  • موارد قبل از ارسال عکس:

1- با توجه به چندین تذکر از کارگروه مصادیق مجرمانه (فیلترینگ) به عکس ها لطفا قبل ازارسال عکس دقت کنید که عکس ارسالی از نظر پوشش، مناسب باشد و برای سایت ایجاد مشکل ننماید. (بازبودن بالا تنه، پایین تنه، سرشانه ها)

2- در صورت مشاهده عکس های مورد دار بلافاصله گزارش را زده تا تیم یک رمان بررسی لازم را انجام دهند.

3- در صورت مشاهده عکس های مورد دار زیاد از یک کاربر، کاربر فوق مسدود و تمام پست های این شخص پاک خواهد شد.

4-دقت فرمایید که تعداد عکس های ارسالی در هر پست باید بین 3 تا 5 عکس باشد و تعداد ارسالی در هر تاپیک کمتر از 4 پست نباشد.

5-از ارسال هر گونه تاپیک تکراری و اسپم خودداری بفرمایید.

آموزشی موشن گرافی در عکاسی

• نویسنده موضوع Lindaw
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 174
  • کاربران تگ شده هیچ

Lindaw

کاربر فعال
سطح
7

ارسالی‌ها
1,207
پسندها
8,153
امتیازها
31,973
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
راهنمای استفاده از تکنیک‌ موشن بلور و تکنیک پنینگ در عکاسی
✓ تکنیک موشن بلور و تکنیک پنینگ | ایجاد حس حرکت در تصاویر

به علت ذات ساکن تصویر عکاسی ، نمایش انتقال حرکت همیشه موضوعی چالش برانگیز بوده است.

در عکاسی شما اساسا : ” یک حرکت خاص را، در یک زمان مشخص ساکن کرده و به ثبت می‌رسانید؛ بجای آنکه کل توالی حرکت را از نقطه‌ی آغاز ضبط کنید. ”

زمانیکه شاتر را روی حالت سریع می‌گذاریم، دوربینمان این قابلیت را دارد که کلیه‌ی اتفاقات را به فریم‌هایی دقیق و مشخص تبدیل کند؛ که می‌توانند داستان‌هایی را در هزاران هزار ثانیه‌ی ثابت بیان کنند.

شاید استفاده از حالت سریع شاتر در هیچ کجا همچون حوزه‌ی ورزش و همچنین حیات وحش کاربرد نداشته باشد. جایی که استفاده از شاتر سریع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Lindaw

Lindaw

کاربر فعال
سطح
7

ارسالی‌ها
1,207
پسندها
8,153
امتیازها
31,973
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
مسلما اولین سوالی که در هنگام آموزش تکنیک پنینگ با آن مواجه می‌شوم این است که : ” سرعت شاتر را روی چه عددی تنظیم کنم؟ ” سرعت شاتر مسلما نقشی اساسی در عکاسی پنینگ دارد. همانطور که پی‌شتر گفتم، با تنظیمات متفاوت سرعت شاتر، ما تصاویری کاملا متفاوت ثبت خواهیم کرد. سرعت پایین شاتر موجب ثبت تصاویری کاملا تار، و در نقطه‌ی مقابل با سرعت بالای آن شما تصاویری کاملا شفاف و واضح خواهید داشت. با این حال که سرعتی مشخص برای تمامی عکس‌های ثبت شده با تکنیک پنینگ وجود ندارد؛ من سرعتهای ۱/۳۰ یا ۱/۲۰ بر ثانیه را برای شروع پیشنهاد می‌کنم. سپس شما می‌توانید سرعت شاتر را کمی بالاتر یا پایین تر از این تنظیم کنید.

در عکس‌های حیات وحش و برای سوژه‌های با حرکت آرام من سرعت شاتر را خیلی کم و بر روی ۱/۶ بر ثانیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Lindaw

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا