چکیده نگار [ گوشه کتاب ]

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع فرزان
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 238
  • بازدیدها بازدیدها 10,909
  • کاربران تگ شده هیچ

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
می‌دانستم که همان اندازه که زندانی به آزاد شدن نیاز دارد، زندان‌بان هم به آزاد شدن نیاز دارد. انسانی که آزادی را از انسانی دیگر می‌گیرد، خود هم اسیر است. اسیر نفرت. او هم پشت میله‌های پیش داوری و ذهن بسته اسیر است. زندان و زندان‌بان، هر دو اسیرند.
◆ راه‌ دشوار آزادی
◇نلسون ماندلا

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
به مسیر زندگی‌ام که نگاه می‌کنم، آدمی را میبینم که در هر زمان و در هر اتفاق، به اندازه رشد همان زمانش تصمیم گرفته و جلو رفته است.ما قرار است به اندازه رشدمان اتفاق‌ها را تحلیل کنیم و تصمیم بگیریم. پس نمی‌توانیم با تجربه و رشد امروزمان، خودمان را در گذشته‌مان سرزنش کنیم.
◆ تکه‌هایی‌ از‌ کل‌ منسجم
◇ پونه مقیمی

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
شاید از این نکته خوش‌تان بیاید، شاید هم نیاید، اما هر چه که در این لحظه برای‌تان رخ می‌دهد، نتیجهٔ انتخاب‌های گذشته شماست. متأسفانه بسیاری از ما، ندانسته انتخاب می‌کنیم و تصور نمی‌کنیم که اینها انتخاب باشند. اما در واقع اینها هم انتخاب هستند. اگر به شما توهین کنم، می‌رنجیدید. اگر شما را تحسین کنم، به احتمال بسیار زیاد خوشحال می‌شوید، یا چاپلوسی می‌کنید. اما به این نکته فکر کنید: اینها همه انتخاب هستند. می‌توانستم شما را برنجانم و به شما توهین کنم اما شما نرنجید. می‌توانستم شما را تحسین کنم اما شما به خود نبالید.
◆ هفت‌ قانون‌ معنوی
◇ دیپاک چوپرا

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
این حرف که آدم ها هر چه بیشتر همدیگر را بشناسند، بیشتر همدیگر را دوست دارند از آن دروغ های بزرگ است! همیشه حقیقت های کوچک، تبدیل به دروغ های بزرگ می شود...
◆ پوست‌ انداختن
◇ کارلوس فوئنتس

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
دست هم را گرفته‌ایم و می‌چرخیم. "دستمال من زیر درخت آلبالو گم شده." گم شدن. گم کردن. چرا از بچگی گم کردن را قبل از پیدا کردن یادمان دادند؟ شاید برای همین است که هر روز، تکه به تکه، چیزهایی را از زندگی‌مان گم می‌کنیم که دیگر هیچ‌وقت پیدا نمی‌شوند. گم‌شان می‌کنیم و زندگی‌مان هرروز خالی و خالی‌تر می‌شود تا دیگر جز یک مشت خاطره‌ی خاک‌گرفته از گم‌کرده‌ها، چیزی در آن باقی نمی‌ماند.
◆ پاییز فصل‌ آخر ‌سال ‌است
◇نسیم مرعشی

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
گاهی اوقات پنهانی به بیمارانی که موقعیت خطیری را در زندگی تجربه می کنند حسادت می کنم، کسانی که این شهامت را دارند تا زندگی را از اساس متحول سازند، کسانی که دست به کار می شوند، کارشان را رها می‌کنید، حرفه شان را تغییر می‌دهند، مهاجرت می کنند یا طلاق می گیرند و خلاصه همه چیز را از اول شروع می کنند.نگرانم، نکند که، خودم تماشاگر باقی بمانم.
◆مامان‌ و معنی‌ زندگی
◇ اروین یالوم

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
بابا لنگ دراز عزيز
خدا را شکر که من هیچ خدایی را از هيچکس به ارث نبرده ام. من آزادم که خدای خود را آنطور که دلم می‌خواهد مجسم و انتخاب کنم
خدای من مهربان، بخشنده، دلسوز، چیز فهم و اتفاقاً خیلی هم شوخ است.​
◆ بابا لنگ‌دراز
◇ جین وبستر

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
وقتی می‌گویم دیگر به سراغم نیا، فکر نکن که فراموشت کرده‌ام، یا دیگر دوستت ندارم، نه.من فقط فهمیدم: وقتی دلت با من نیست؛ بودنت مشکلی را حل نمی‌کند، تنها دلتنگ‌ترم می‌کند!
◆خداحافظ‌ گری‌ کوپر
◇رومن گاری

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
درست در همین هنگام بود که دروگو دریافت که انسان‌ها چقدر از هم دورند و با وجود محبتی که ممکن است به هم داشته باشند تا چه اندازه نسبت به هم بیگانه‌اند. پی برد به اینکه اگر انسانی رنج ببرد رنجش از آن خود اوست و هیچ‌کس نیست که بار آن رنج را ولو اندکی از دل او بردارد. دریافت که اگر کسی دردمند باشد، حتی عاشق بی‌قرارش نمی‌تواند از درد او درد بکشد و علت تنهایی انسان همین است.
◆بیابان‌تاتارها
◇دینو بوتزاتی

armıta

فرهیخته ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
3/6/22
ارسالی‌ها
3,175
پسندها
31,884
امتیازها
69,173
مدال‌ها
51
اشخاصی که در اطراف ما هستند به صورت اتفاقی در کنار ما قرار نگرفته اند بلکه به دلیل تشابه یا نقطه اشتراک خاصی جذب ما شده اند، اگر کسی بگوید من از ارتباطاتم راضی نیستم پاسخ ساده است: تغییر کنید تا اطرافیان شما هم افراد دیگری گردند!
◆مردوارونه
◇ ایرنه کلارمونت

عقب
بالا