متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزش مجازی نویسندگی

• نویسنده موضوع FATEMEH_R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 124
  • بازدیدها 11,473
  • برچسب‌ها
    f.k کارگاه
  • کاربران تگ شده هیچ

آیا تمایل دارین در طرح آموزش نویسندگی مشارکت داشته باشید؟

• بله

رای 76 96.2%
  • خیر

رای 3 3.8%

• مجموع رای دهندگان
    79

ف.شیرشاهی

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
321
پسندها
4,409
امتیازها
16,913
مدال‌ها
11
رویای خام

ایده من:
تمنا دختری ساده دل که همه چی رو تنها از جهت مثبت قضیه نگاه می کنه و این میشه که عشق رو از هوس تشخیص نمیده و پا به بی راهه میذاره. بی راهه ای که دخترک رو از دنیای پاک خودش دور می کنه و اون با واقعیت های پنهان و تلخ آشنا می کنه، دنیایی که آدم ها نقاب به چهره دارن و ذات واقعیشون دور از دسترس هست.
تمنای امروز دیگه دخترک ساده دلِ دیروز نیست، تمنا برای از دست رفته های زندگیش دوباره تلاش می کنه و شاید کمی پاکی در ذات حقیقی خودش پنهان باشه!

امضا : ف.شیرشاهی

malikaaraghi

مدیر بازنشسته
سطح
13

ارسالی‌ها
212
پسندها
4,141
امتیازها
17,083
مدال‌ها
13
رویای خام

ایده من:
تمنا دختری ساده دل که همه چی رو تنها از جهت مثبت قضیه نگاه می کنه و این میشه که عشق رو از هوس تشخیص نمیده و پا به بی راهه میذاره. بی راهه ای که دخترک رو از دنیای پاک خودش دور می کنه و اون با واقعیت های پنهان و تلخ آشنا می کنه، دنیایی که آدم ها نقاب به چهره دارن و ذات واقعیشون دور از دسترس هست.
تمنای امروز دیگه دخترک ساده دلِ دیروز نیست، تمنا برای از دست رفته های زندگیش دوباره تلاش می کنه و شاید کمی پاکی در ذات حقیقی خودش پنهان باشه!
بی راهه ی هوس
ایده من:رویا همان رویاست(یه جورایی ادامه ی ایده ی قبلیست) با این تفاوت که حالا از دست شیخ عرب فرار کرده و میخواهد زندگی جدیدی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Sspring

رفیق جدید انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
52
پسندها
3,285
امتیازها
16,263
مدال‌ها
9
سلام؛ زمان شرکت تموم شده؟

امضا : Sspring

phantom.hive

رو به پیشرفت
سطح
0

ارسالی‌ها
168
پسندها
1,000
امتیازها
10,013
نقش نوشته‌ی زندگی

ایده‌ی من:
یه دختر روانپریش و خنگ و دیوونه که پدرش هیچ وقت راضی نشد اون رو به تیمارستان بفرسته و بعد از مرگش هم اون رو توی وصیت نامه‌اش به برادرش سپرد. و برادرش در لحظه‌ی مرگش وصیت کرد پسرش ایلیا با دختر برادرش یا همون دیار ازدواج کنه و...

Mahsa.s.x

رو به پیشرفت
سطح
13

ارسالی‌ها
211
پسندها
2,799
امتیازها
16,913
مدال‌ها
17
نقش نوشته‌ی زندگی

ایده‌ی من:
یه دختر روانپریش و خنگ و دیوونه که پدرش هیچ وقت راضی نشد اون رو به تیمارستان بفرسته و بعد از مرگش هم اون رو توی وصیت نامه‌اش به برادرش سپرد. و برادرش در لحظه‌ی مرگش وصیت کرد پسرش ایلیا با دختر برادرش یا همون دیار ازدواج کنه و...
دیوانه تر از دیوانه :rolleyes:

ایده ی من :
پسری که ثمره ی یک رابطه ی نامشروع هستش از پدری انگیلیسی و مادری آمریکایی ، توسط مردی آمریکایی بزرگ میشه در جنگی بین آمریکا و انگیلیس پسر در برابر پدر خود قرار میگیره و به خاطر وطن خود پدرش را می کشد ...

خیلی خوب ننوشتم

امضا : Mahsa.s.x

atash.r

کاربر انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
332
پسندها
2,161
امتیازها
13,073
مدال‌ها
15
جنگ رودر رو
چشم تو چشم

امضا : atash.r

ISET1

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
3,776
پسندها
14,495
امتیازها
61,873
مدال‌ها
19
از اون جا که atash.r یک اسم انتخاب کرده من ایدمو میگم:

داستان درباره دختری که طی اتفاقاتی از قبیل دوری پدر از خانواده و... اختلافاتی بین پدر و مادرش ایجاد میشه که آخرش به طلاق ختم میشه در این بین هر دو والدین هر کدوم مسئولیت فرزندشون و به گردن اون یکی می اندازه و در آخر دخترک آواره خبابونها میشه در حالی که کارتون خواب و معتاد شده خیلی ناگهانی هنگامی که مشغول پیدا کردن غذایی از سطل آشغال هست مادرش و می‌بینه و...

atash.r

کاربر انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
332
پسندها
2,161
امتیازها
13,073
مدال‌ها
15
از اون جا که atash.r یک اسم انتخاب کرده من ایدمو میگم:

داستان درباره دختری که طی اتفاقاتی از قبیل دوری پدر از خانواده و... اختلافاتی بین پدر و مادرش ایجاد میشه که آخرش به طلاق ختم میشه در این بین هر دو والدین هر کدوم مسئولیت فرزندشون و به گردن اون یکی می اندازه و در آخر دخترک آواره خبابونها میشه در حالی که کارتون خواب و معتاد شده خیلی ناگهانی هنگامی که مشغول پیدا کردن غذایی از سطل آشغال هست مادرش و می‌بینه و...
در به در کوچه های تنهایی
پاسکاری

امضا : atash.r

atash.r

کاربر انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
332
پسندها
2,161
امتیازها