متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار اگر در کربلا بودم

حاضرین توی زمان به عقب سفر کنین و امام حسین رو یاری کنین و در راهش شهید بشین؟

• مجموع رای دهندگان
    15
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

فهیمه رجبی

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
159
پسندها
1,149
امتیازها
6,463
مدال‌ها
8
اگر کربلا بودم جونمو فدای امام حسین(ع) و آقا حضرت عباس(ع) می‌کردم،
اما خب این چیزیه که الان میگم، معلوم نیست توی اون شرایط ماها چیکار میکردیم،
چون واقعه‌ی کرب و بلا چیزی نیست که توی ذهن محدود ما بگنجه...
همینطوری که الان نشستیم و دست روی دست گذاشتیم و فقط گاها به زبون میاریم "اللهم عجل الولیک الفرج"
شاید اون زمانم فقط به زبون می‌اوردیم "یا ابا عبدالله"
هیشکی نمیتونه به قطع بگه، ولی همینی که اولش گفتم و با همه وجودم میخواستم:)

امضا : فهیمه رجبی

mel mel

هنرمند انجمن
سطح
39

ارسالی‌ها
3,253
پسندها
40,019
امتیازها
69,173
مدال‌ها
30

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,718
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • مدیر
همیشه می گفتم اگر تو کر بلا بودم جلوی این همه اتفاق بد را می گرفتم ولی سوال دومی خودش گواهی بر اینه که بیشترمون فقط حرف میزنیم و هیچ کاری نمی کنیم. بیشتریا تو روزه برای درد خودشون گریه میکنن نه امام حسین.

ولی خب اگر توی کربلا بودم دوست داشتم به امام حسین بگم که علی اصغر ع را بالا نگیره که گلویش را پاره کند حرمله.

می گفتم رقیه س را کربلا نیار. می گفتم بچه ها را با خودتون نیارید. می گفتم اینا بی رحمند. بچه ها را اسیر میکنند. می گفتم ترو خدا بگردید اخر قصه خوس نیست.

ولی من شنیدم امام حسین از اینکه چه اتفاقی می افتد خبر داشت. شنیدم امام حسین وقتی هنوز در شکم حضرت فاطمه بود به حضرت فاطمه گفت چجوری میمیرد. شنیدم قبل از عاشورا امام نصفه شبی خار های روی زمین را جمع میکند بهشون می گند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Lili.Da

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,067
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
همه ی ما توی این ایام عزیز که به سوگ نشستیم برای امام مظلوممون و تموم شهدای گربلا قطعا یک ارزوی ساده داریم:
ای کاش ان روز انجا بودم...
دلم می خواد صادقانه بگیم که اگه قسمتمون می شد اون روز کربلا باشیم چیکار می کردیم؟
بیایم این جمله رو به یاد حضرت زینب و برای امام بی یار و یاورمون کامل کنیم:
اگر در کربلا بودم...

و اینکه حالا که قسمتمون نشده اونجا باشیم حالا چیکار می کنیم برای اماممون؟
من...
اگر در کربلا بودم خودم رو در برابر تمام تیرهایی که به سمت اون عزیزان می‌رفت می‌انداختم.
تا جون داشتم حاضر بودم تیر بخورم اما یکی‌ش از کنار اونا رد نشه.

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2
همیشه می گفتم اگر تو کر بلا بودم جلوی این همه اتفاق بد را می گرفتم ولی سوال دومی خودش گواهی بر اینه که بیشترمون فقط حرف میزنیم و هیچ کاری نمی کنیم. بیشتریا تو روزه برای درد خودشون گریه میکنن نه امام حسین.

ولی خب اگر توی کربلا بودم دوست داشتم به امام حسین بگم که علی اصغر ع را بالا نگیره که گلویش را پاره کند حرمله.

می گفتم رقیه س را کربلا نیار. می گفتم بچه ها را با خودتون نیارید. می گفتم اینا بی رحمند. بچه ها را اسیر میکنند. می گفتم ترو خدا بگردید اخر قصه خوس نیست.

ولی من شنیدم امام حسین از اینکه چه اتفاقی می افتد خبر داشت. شنیدم امام حسین وقتی هنوز در شکم حضرت فاطمه بود به حضرت فاطمه گفت چجوری میمیرد. شنیدم قبل از عاشورا امام نصفه شبی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا