SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 2/9/20 نویسنده موضوع #1 از تو حرف میزنم چنان نوبرانه میشوم که بهار هم دهانش آب می افتد... "احمد شاملو" امضا : SAN.SNI
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 2/9/20 نویسنده موضوع #2 نفس میکشم با تمام وجود هوا پر شده از بهار و بهشت دو تا سیب بردار و همراه من بیا تا خیابون اردیبهشت "علیرضا بدیع" امضا : SAN.SNI
نفس میکشم با تمام وجود هوا پر شده از بهار و بهشت دو تا سیب بردار و همراه من بیا تا خیابون اردیبهشت "علیرضا بدیع"
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 2/9/20 نویسنده موضوع #3 بوی مطبوعِ گل و منظرهای رو به بهار پنجره پشتِ خودش یک من و تو کم دارد... "علیرضا صادقی" امضا : SAN.SNI
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 2/9/20 نویسنده موضوع #4 خرداد بیچاره هنوز بهار است، اما نه باران دارد نه شکوفه مثل من که هنوز عاشقم، اما نه تو را دارم نه نشانت را "راحیل نیکفر" (همون همیشگی) امضا : SAN.SNI
خرداد بیچاره هنوز بهار است، اما نه باران دارد نه شکوفه مثل من که هنوز عاشقم، اما نه تو را دارم نه نشانت را "راحیل نیکفر" (همون همیشگی)
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 2/9/20 نویسنده موضوع #5 و شهریور عاشقی بود مردد بین ماندن و رفتن مسافری که با یک چمدان می آید و با یک چتر می رود... " زکیه خوشخو" (..) آخرین ویرایش 2/9/20 امضا : SAN.SNI
و شهریور عاشقی بود مردد بین ماندن و رفتن مسافری که با یک چمدان می آید و با یک چتر می رود... " زکیه خوشخو" (..)
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 2/9/20 نویسنده موضوع #6 تو این گرما بیا دیوونه گردیم تو حوض آب یخ وارونه گردیم که این گرمای سوزان کشت ما را برای هم بیا هندونه گردیم ! امضا : SAN.SNI
تو این گرما بیا دیوونه گردیم تو حوض آب یخ وارونه گردیم که این گرمای سوزان کشت ما را برای هم بیا هندونه گردیم !
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 2/9/20 نویسنده موضوع #7 فصل تابستان است سایه ای می جویم سایه ای پر الفت کوچه ها گرم کلام خانه ها گرم سخن... امضا : SAN.SNI
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 3/9/20 نویسنده موضوع #8 این طرف تر در خیابان گنجشکی افتاده بی غذا فصل تابستان است می نویسم شعری از زبان سهراب و خدایی که در این نزدیکی است ... "هستی شمس" امضا : SAN.SNI
این طرف تر در خیابان گنجشکی افتاده بی غذا فصل تابستان است می نویسم شعری از زبان سهراب و خدایی که در این نزدیکی است ... "هستی شمس"
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 3/9/20 نویسنده موضوع #9 آه خدایا , خدایا آه چرا من باز مانده ام, باز از راه تابستان است و چنین سردم ؟ آخر آسان نبود من دردم "طاها" امضا : SAN.SNI
آه خدایا , خدایا آه چرا من باز مانده ام, باز از راه تابستان است و چنین سردم ؟ آخر آسان نبود من دردم "طاها"
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 3/9/20 نویسنده موضوع #10 ای از ورای پردهها تاب تو تابستان ما ما را چو تابستان ببر دل گرم تا بستان ما ای چشم جان را توتیا آخر کجا رفتی بیا تا آب رحمت برزند از صحن آتشدان ما تا سبزه گردد شورهها تا روضه گردد گورها انگور گردد غورهها تا پخته گردد نان ما ای آفتاب جان و دل ای آفتاب از تو خجل آخر ببین کاین آب و گل چون بست گرد جان ما شد خارها گلزارها از عشق رویت بارها تا صد هزار اقرارها افکند در ایمان ما ای صورت عشق ابد خوش رو نمودی در جسد تا ره بری سوی احد جان را از این زندان ما در دود غم بگشا طرب روزی نما از عین شب روزی غریب و بوالعجب ای صبح نورافشان ما گوهر کنی خرمهره را زهره بدری زهره را سلطان کنی بیبهره را شاباش ای سلطان ما کو دیدهها... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : SAN.SNI
ای از ورای پردهها تاب تو تابستان ما ما را چو تابستان ببر دل گرم تا بستان ما ای چشم جان را توتیا آخر کجا رفتی بیا تا آب رحمت برزند از صحن آتشدان ما تا سبزه گردد شورهها تا روضه گردد گورها انگور گردد غورهها تا پخته گردد نان ما ای آفتاب جان و دل ای آفتاب از تو خجل آخر ببین کاین آب و گل چون بست گرد جان ما شد خارها گلزارها از عشق رویت بارها تا صد هزار اقرارها افکند در ایمان ما ای صورت عشق ابد خوش رو نمودی در جسد تا ره بری سوی احد جان را از این زندان ما در دود غم بگشا طرب روزی نما از عین شب روزی غریب و بوالعجب ای صبح نورافشان ما گوهر کنی خرمهره را زهره بدری زهره را سلطان کنی بیبهره را شاباش ای سلطان ما کو دیدهها... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.