طرز تهیه:
۱_آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم.
۲_تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال کمی هم میزنیم تا تخم مرغ باز شود. سپس شکر و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره با همزن دستی حدودا دو دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ شود.
۳_روغن و شیر را اضافه و کمی مخلوط میکنیم. آرد را هم در سه مرحله اضافه کرده و با همان همزن به آرامی هم میزنیم.
۴_ته قابلمه ای نچسب به قطر حدودا ۱۴ سانتی متر را چرب میکنیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم. درب آن را دمکنی گذاشته و روی کوچکترین شعله اجاق گاز قرار میدهیم و زیر شعله را کم میکنیم. بعد از یک ربع الی بیست دقیقه با خلال دندون چک میکنیم. اگر پخته بود شعله را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.