Mers~ پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 35 ارسالیها 2,692 پسندها 34,732 امتیازها 66,873 مدالها 37 سن 18 30/3/21 مدیر #61 خواهر-برادر هردو...ترجیحا برادر بزرگ تر. مادر-پدر صد در صد هردو! عشق-پول عشق. بهترین رفیق-پول رفیق. انجمن یک رمان-انجمن های دیگه یک رمان! پیتزا-لازانیا پیتزا. لواشک-قره قروت لواشک. ترشی-شیرینی ترشی. اهنگ-مداحی آهنگ. رقص-درس رقص. خونه-مدرسه خونه. امضا : Mers~
خواهر-برادر هردو...ترجیحا برادر بزرگ تر. مادر-پدر صد در صد هردو! عشق-پول عشق. بهترین رفیق-پول رفیق. انجمن یک رمان-انجمن های دیگه یک رمان! پیتزا-لازانیا پیتزا. لواشک-قره قروت لواشک. ترشی-شیرینی ترشی. اهنگ-مداحی آهنگ. رقص-درس رقص. خونه-مدرسه خونه.
From_moon رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 7 پسندها 82 امتیازها 123 مدالها 1 سن 17 2/4/21 #62 NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... برادر - مادر - پول - پول - یک رمان - نمیشناسمشون - لازانیا - من نمیتونم بین این دوتا سلطان چیزی انتخاب کنم - ترشی - آهنگ - رقص - خونه امضا : From_moon
NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... برادر - مادر - پول - پول - یک رمان - نمیشناسمشون - لازانیا - من نمیتونم بین این دوتا سلطان چیزی انتخاب کنم - ترشی - آهنگ - رقص - خونه
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 9/10/21 #63 NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... مادر-پدر عشق-پول امضا : AINAZ.R
NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... مادر-پدر عشق-پول
~ SOUR CANDY ~ رو به پیشرفت سطح 5 ارسالیها 128 پسندها 559 امتیازها 2,863 مدالها 5 27/10/21 #64 NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... عشق-پول امضا : ~ SOUR CANDY ~
NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... عشق-پول
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,334 امتیازها 37,073 مدالها 18 28/10/21 #65 خواهر-برادر هر دو مادر-پدر هردو عشق-پول هردوتاش بهترین رفیق-پول بهترین رفیق انجمن یک رمان-انجمن های دیگه یک رمان ملیکا-نگین(ارشدامونن) هردو پیتزا-لازانیا پیتزا لواشک-قره قروت هردو ترشی-شیرینی ترشی اهنگ-مداحی هیچکدوم رقص-درس هیچکدوم خونه-مدرسه خونه امضا : Samira-M
خواهر-برادر هر دو مادر-پدر هردو عشق-پول هردوتاش بهترین رفیق-پول بهترین رفیق انجمن یک رمان-انجمن های دیگه یک رمان ملیکا-نگین(ارشدامونن) هردو پیتزا-لازانیا پیتزا لواشک-قره قروت هردو ترشی-شیرینی ترشی اهنگ-مداحی هیچکدوم رقص-درس هیچکدوم خونه-مدرسه خونه
Wild رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 132 پسندها 1,426 امتیازها 10,013 مدالها 8 30/10/21 #66 NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... رفیق - لواشک- ترشی- اهنگ_ رقص بقیش به درد نمی خوره آخرین ویرایش 30/10/21 امضا : Wild
NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... رفیق - لواشک- ترشی- اهنگ_ رقص بقیش به درد نمی خوره
آریانه.م نویسنده انجمن سطح 14 ارسالیها 286 پسندها 6,892 امتیازها 21,583 مدالها 19 13/11/21 #67 NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... ۱. چون هیچ کدومو ندارم نمیدونم کدومش بهتره ۲. هر دو ۳. عشق ۴. _ ۵. انجمن یک رمان ۶. _ ۷.لازانیا ۸. لواشک ۹.ترشی ۱۰. آهنگ ۱۱. درسِ رقص ۱۲. خونه امضا : آریانه.م
NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... ۱. چون هیچ کدومو ندارم نمیدونم کدومش بهتره ۲. هر دو ۳. عشق ۴. _ ۵. انجمن یک رمان ۶. _ ۷.لازانیا ۸. لواشک ۹.ترشی ۱۰. آهنگ ۱۱. درسِ رقص ۱۲. خونه
mel mel هنرمند انجمن سطح 39 ارسالیها 3,253 پسندها 40,019 امتیازها 69,173 مدالها 30 سن 17 13/11/21 #68 NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... خواهر ندارم نمیدونم چجوریه، اما به نظرم تفاوت زیادی ندارن هر دو:/ اما با مامانم راحتترم عشق(نه فقط عشقای فانی) _ نمیدونم اینم نمیدونم لازانیا خیلی وقته نخوردم از چیزای ترش خوشم نمیاد شیرینی آهنگ هیچکدوم خونه امضا : mel mel
NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... خواهر ندارم نمیدونم چجوریه، اما به نظرم تفاوت زیادی ندارن هر دو:/ اما با مامانم راحتترم عشق(نه فقط عشقای فانی) _ نمیدونم اینم نمیدونم لازانیا خیلی وقته نخوردم از چیزای ترش خوشم نمیاد شیرینی آهنگ هیچکدوم خونه
ِSHAB کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 108 پسندها 3,581 امتیازها 16,633 مدالها 13 15/11/21 #69 NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... برادر مادر پول پول همه جا هستم هیچ لازانیا قره قروت ترشی اهنگ رقص خونه امضا : ِSHAB
NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر مادر-پدر عشق-پول بهترین رفیق-پول انجمن یک رمان-انجمن های دیگه ملیکا-نگین(ارشدامونن) پیتزا-لازانیا لواشک-قره قروت ترشی-شیرینی اهنگ-مداحی رقص-درس خونه-مدرسه بین هر کدوم یکیو انتخاب کنین کلیک کنید تا باز شود... برادر مادر پول پول همه جا هستم هیچ لازانیا قره قروت ترشی اهنگ رقص خونه
S.F.zeinodin کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 1,002 پسندها 2,422 امتیازها 14,473 مدالها 11 15/11/21 #70 NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر: خواهر مادر-پدر: عاشق هردوتاشونم، بوخودا نميتونم غم هيچ كدومشون رو تحمل كنم عشق-پول: پول بهترین رفیق-پول: بهترين رفيق انجمن یک رمان-انجمن های دیگه: انجمن يك رمان ملیکا-نگین(ارشدامونن): نميشناسم... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : S.F.zeinodin
NARGES AMIRI گفت خب من چنتا چیز میگم بگین کدوما بهترن:) خواهر-برادر: خواهر مادر-پدر: عاشق هردوتاشونم، بوخودا نميتونم غم هيچ كدومشون رو تحمل كنم عشق-پول: پول بهترین رفیق-پول: بهترين رفيق انجمن یک رمان-انجمن های دیگه: انجمن يك رمان ملیکا-نگین(ارشدامونن): نميشناسم... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.