سلام
گفتی که تعریف و تمجید نمیخوای پس تعارف رو میذاریم کنار و حرفمون رو میزنیم.
اول از خلاصه شروع میکنم خلاصه خوبی داره اما یکم که نه خیلی زیاده باید یه خلاصه کوتاهتر و بهتر بنویسی که خواننده رو جذب کنه ممکن کسی با دیدن حجم زیاد خلاصه رمانت از خوندن پشیمون بشه، حرف دیگه اینکه خیلی زود رفتی سراغ ماجرای اصلی میتونستی کمی داستان رو طولش بدی تا به قدرت گرفتن کریس برسه.
کریس رمانت شخصیت جالبی داره اما کمی غیر قابل باوره که یهو یه بچه ۱۵ ساله بدون اینکه بترسه و تنهایی کل مدرسه رو میگرده و آخرش هم با خونسردی به بقیه میگه سلاخی دیده، قدرتهای کریس هم کمی عجیب بود مثل اینکه جلوی همه عنکبوت به اون بزرگی رو میکوبه به در و دیوار؟! راستی تو گفتی که...
خب سلام
گفته بودی تعریف و تمجید دوست نداری ولی بذار تکلیفمو روشن کنم که با کسی تعارف ندارم و نظرم تا این شصت و خوردهای پست به این صورته:
اول از همه اسم رمان. تکراری نیست ولی در دیدگاه اول انگار خیلی ساده انتخاب شده. ولی وقتی میری و اسامی جلدهای بعدی رو میخونی، متقاعد میشی که انتخاب اسم معقولیه
من سبکهای قلم متفاوتی رو خوندم و به صراحت میگم سبک قلمت با تقریبا همهی نویسندههای ایرانی فرق داره
این چیز خوبیه ولی جالبیش اینجاست نثر رمانت شبیه رمانهای خارجی ترجمه شدهست و وقتی لوکیشن یه کشور خارجیه، کاملا قابل درک میشه برای خواننده
تسلط نویسنده به شخصیتهای رمان و فیلمهای معروف و تشبیههاش، داستان رو ملموس و شیرینتر کرده و آشنایی و با مناطق و...
نه فکر نمیکنمخب فقط یه چند هزار تا سوال میپرسم.
آیا داستان در کل کلیشهای بود؟!
خیلی جلد دارهجلد 2 داره؟