متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان نفرین دث‌ساید | Death Stalker کاربر انجمن یک رمان

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سلام ممد رمانت خوبه

Zahra.D_T

تدوینگر ازمایشی
سطح
29

ارسالی‌ها
1,261
پسندها
20,141
امتیازها
43,073
مدال‌ها
20
سلام
گفتی که تعریف و تمجید نمیخوای پس تعارف رو میذاریم کنار و حرفمون رو می‌زنیم.
اول از خلاصه شروع می‌کنم خلاصه خوبی داره اما یکم که نه خیلی زیاده باید یه خلاصه کوتاه‌تر و بهتر بنویسی که خواننده رو جذب کنه ممکن کسی با دیدن حجم زیاد خلاصه رمانت از خوندن پشیمون بشه، حرف دیگه اینکه خیلی زود رفتی سراغ ماجرای اصلی میتونستی کمی داستان رو طولش بدی تا به قدرت گرفتن کریس برسه.
کریس رمانت شخصیت جالبی داره اما کمی غیر قابل باوره که یهو یه بچه ۱۵ ساله بدون اینکه بترسه و تنهایی کل مدرسه رو میگرده و آخرش هم با خونسردی به بقیه میگه سلاخی دیده، قدرت‌های کریس هم کمی عجیب بود مثل اینکه جلوی همه عنکبوت به اون بزرگی رو می‌کوبه به در و دیوار؟! راستی تو گفتی که کریس بخاطر انفجار از مدرسه پرت شد بیرون اما بعدش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

Death Stalker

هنرمند انجمن
سطح
44

ارسالی‌ها
5,172
پسندها
155,755
امتیازها
80,673
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
سلام
گفتی که تعریف و تمجید نمیخوای پس تعارف رو میذاریم کنار و حرفمون رو می‌زنیم.
اول از خلاصه شروع می‌کنم خلاصه خوبی داره اما یکم که نه خیلی زیاده باید یه خلاصه کوتاه‌تر و بهتر بنویسی که خواننده رو جذب کنه ممکن کسی با دیدن حجم زیاد خلاصه رمانت از خوندن پشیمون بشه، حرف دیگه اینکه خیلی زود رفتی سراغ ماجرای اصلی میتونستی کمی داستان رو طولش بدی تا به قدرت گرفتن کریس برسه.
کریس رمانت شخصیت جالبی داره اما کمی غیر قابل باوره که یهو یه بچه ۱۵ ساله بدون اینکه بترسه و تنهایی کل مدرسه رو میگرده و آخرش هم با خونسردی به بقیه میگه سلاخی دیده، قدرت‌های کریس هم کمی عجیب بود مثل اینکه جلوی همه عنکبوت به اون بزرگی رو می‌کوبه به در و دیوار؟! راستی تو گفتی که...

امضا : Death Stalker

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
خب سلام
گفته بودی تعریف و تمجید دوست نداری ولی بذار تکلیفمو روشن کنم که با کسی تعارف ندارم و نظرم تا این شصت و خورده‌ای پست به این صورته:
اول از همه اسم رمان. تکراری نیست ولی در دیدگاه اول انگار خیلی ساده انتخاب شده. ولی وقتی میری و اسامی جلدهای بعدی رو می‌خونی، متقاعد میشی که انتخاب اسم معقولیه
من سبک‌های قلم متفاوتی رو خوندم و به صراحت میگم سبک قلمت با تقریبا همه‌ی نویسنده‌های ایرانی فرق داره
این چیز خوبیه ولی جالبیش این‌جاست نثر رمانت شبیه رمان‌های خارجی ترجمه شده‌ست و وقتی لوکیشن یه کشور خارجیه، کاملا قابل درک میشه برای خواننده
تسلط نویسنده به شخصیت‌های رمان‌ و فیلم‌های معروف و تشبیه‌هاش، داستان رو ملموس و شیرین‌تر کرده و آشنایی و با مناطق و جو حاکم‌به دبیرستان‌های خارجی، در یک کلمه...

امضا : Najva❁

Death Stalker

هنرمند انجمن
سطح
44

ارسالی‌ها
5,172
پسندها
155,755
امتیازها
80,673
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
خب سلام
گفته بودی تعریف و تمجید دوست نداری ولی بذار تکلیفمو روشن کنم که با کسی تعارف ندارم و نظرم تا این شصت و خورده‌ای پست به این صورته:
اول از همه اسم رمان. تکراری نیست ولی در دیدگاه اول انگار خیلی ساده انتخاب شده. ولی وقتی میری و اسامی جلدهای بعدی رو می‌خونی، متقاعد میشی که انتخاب اسم معقولیه
من سبک‌های قلم متفاوتی رو خوندم و به صراحت میگم سبک قلمت با تقریبا همه‌ی نویسنده‌های ایرانی فرق داره
این چیز خوبیه ولی جالبیش این‌جاست نثر رمانت شبیه رمان‌های خارجی ترجمه شده‌ست و وقتی لوکیشن یه کشور خارجیه، کاملا قابل درک میشه برای خواننده
تسلط نویسنده به شخصیت‌های رمان‌ و فیلم‌های معروف و تشبیه‌هاش، داستان رو ملموس و شیرین‌تر کرده و آشنایی و با مناطق و...

آخرین ویرایش
امضا : Death Stalker

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
چقدر دیگه مونده تا تموم بشه؟

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
جلد 2 داره؟

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
خب فقط یه چند هزار تا سوال می‌پرسم.
آیا داستان در کل کلیشه‌ای بود؟!:408:
نه فکر نمیکنم
اینکه هنوز مشخص نیست اون موجودات از کجا میان و هدفشون چیه که هربار جایی رو مد نظر میگیرن
و اون قدرتی که یهو تو پسرا میاد منبعش مشخص نیست
اینا خواننده رو کنجکاو می‌کنن و به یاد ندارم تو رمان دیگه ای خونده باشم
پس کلیشه‌ای نیست ولی ممکنه تکراری باشه و من نخونده باشم
که دراون صورت با طرز نگارش صحیحش به نظرم نقص رفع شده
در کل من اگه کاربر سایت بودم و رمانت رو دانلود میکردم نمیگفتم "حیف نت!" میگفتم " چه رمان سرگرم کننده و جالبی!"

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40

cute_girl

نو ورود
سطح
8

ارسالی‌ها
12
پسندها
1,554
امتیازها
9,490
مدال‌ها
6
حس میکنم شخصیت رمان با توصیفی که میکنی تناقض داره میفهمی چی میگم؟ منظورم اینه تو میگی کریس ادم اجتماعی و مهربونیه و شوخی رو به دل نمیگیریه ولی از یه طرف دیگه تو ذهن کریس این افکار میگذره که برع یه جایی دعوا راه بندازه و اینا ... خب کسی که این مدلی خوب باشه دنبال دعوا نیست بنظرم، کریس برعکس توصیفاتت، از روی رفتار نشون میداد، ادم بی حوصله و زود جوشی باید باشه.(بخوام توضیح دقیقو بگم طولانی میشه اما توصیف متنی با رفتاری باید یکی باشه.. هرچند خودمم همین مشکلو دارم تو رمانم:/) البته شایدم چون فقط صفحه اول رو خوندم این جوری بنظرم اومده...
راستی امریکایی ها خورشت کرفس دارن؟ جالبه

در کل رمانت باحال بود واقعا میگم از اون پست که کریس اون حرکت رو اجرا کرد خیلی خوشم اومد و اون قسمت که با عنکبوت...