لآجِوَرْد کاربر نیمه فعال سطح 29 ارسالیها 647 پسندها 26,549 امتیازها 44,673 مدالها 20 27/10/20 #21 مبروک♡ ساغی، بیا بهم بفهمون من چرا فکر میکردم ایشون دختره:/ امضا : لآجِوَرْد
~ Nil♡♡far ~ رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 194 پسندها 7,801 امتیازها 21,013 مدالها 1 27/10/20 محروم #22 مبارک باشه. امضا : ~ Nil♡♡far ~
S@h@r کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 619 پسندها 7,315 امتیازها 21,973 مدالها 18 28/10/20 #23 تولدتون پساپس مبارک امضا : S@h@r
Nicotin رو به پیشرفت سطح 19 ارسالیها 196 پسندها 13,486 امتیازها 30,613 مدالها 13 28/10/20 #24 اچ بی دی ااا راستی! ناخونک نزن زشته امضا : Nicotin
NARGES-S مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,647 پسندها 29,537 امتیازها 54,073 مدالها 40 28/10/20 #25 مبارکه*-* امضا : NARGES-S
Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 28/10/20 #26 Saghi گفت "بسم ربّی" سلّام! (مدیونی فک کنی از قصد سلام دادم دان!) خب عاقا تولد دانیعه یه دور جارو کنم، تاپیکای تولد هیچوقت جارو نمیشن و غیر بهداشتین اول بریم ک داشته باشیم آهنگو ک با اهنگ پیش بریم: هله دانه دان دان! دانه دان دان هله دان دان دان هله یه دانه یه دانه (از قصد جدا نوشتم ._.) هله دان دان دان هله یه دانه یه دانه یارِ خواننده مهربون، مال آبادانه یه دانه (چ چرته آهنگ، تا ب حال گوش نکرده بودم ،_،) خب من نمد از کجا شروع کنم :/ بذا مث تاپیکای تولد قبلی از اول بگم تا الان! کلمات... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Ďaniýal-
Saghi گفت "بسم ربّی" سلّام! (مدیونی فک کنی از قصد سلام دادم دان!) خب عاقا تولد دانیعه یه دور جارو کنم، تاپیکای تولد هیچوقت جارو نمیشن و غیر بهداشتین اول بریم ک داشته باشیم آهنگو ک با اهنگ پیش بریم: هله دانه دان دان! دانه دان دان هله دان دان دان هله یه دانه یه دانه (از قصد جدا نوشتم ._.) هله دان دان دان هله یه دانه یه دانه یارِ خواننده مهربون، مال آبادانه یه دانه (چ چرته آهنگ، تا ب حال گوش نکرده بودم ،_،) خب من نمد از کجا شروع کنم :/ بذا مث تاپیکای تولد قبلی از اول بگم تا الان! کلمات... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 28/10/20 #27 moon♡ گفت مبارکه ک*-* کلیک کنید تا باز شود... ممنونم I'M_MĀHI گفت تولدت مبآرک تنت سالم و دلت خوش^^ کلیک کنید تا باز شود... مرسی:) (M.E) گفت تولدت مبارک کادوتم ک دادم کلیک کنید تا باز شود... دیدم:) بحثت بمونه واسه بعد EUROS گفت تولدت هپی مپی دانیال کلیک کنید تا باز شود... مرسی A R A D گفت مبارک باشه زندگی پر از شادی مستر دانیال کلیک کنید تا باز شود... مرسی بچه تنهاترازتنها گفت ... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Ďaniýal-
moon♡ گفت مبارکه ک*-* کلیک کنید تا باز شود... ممنونم I'M_MĀHI گفت تولدت مبآرک تنت سالم و دلت خوش^^ کلیک کنید تا باز شود... مرسی:) (M.E) گفت تولدت مبارک کادوتم ک دادم کلیک کنید تا باز شود... دیدم:) بحثت بمونه واسه بعد EUROS گفت تولدت هپی مپی دانیال کلیک کنید تا باز شود... مرسی A R A D گفت مبارک باشه زندگی پر از شادی مستر دانیال کلیک کنید تا باز شود... مرسی بچه تنهاترازتنها گفت ... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 550 پسندها 39,199 امتیازها 58,173 مدالها 17 28/10/20 #28 مبارکه❣ امضا : Rikadow
Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 28/10/20 #29 tamanna گفت مبارکه کلیک کنید تا باز شود... Aby گفت مبارک باشه دکی با آرزوی بهترینا ایشالا آرزوهات خاطره شن:) کلیک کنید تا باز شود... faezeh_mir گفت تولدتون مبارک کلیک کنید تا باز شود... ƧƛƛƦЄ گفت تولدت مبارک کلیک کنید تا باز شود... .Oliver wood♥E گفت تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککک کلیک کنید تا باز شود... Lord of Souls گفت تولدتون مبارک. کلیک کنید تا باز شود... نیلوفر(arshady) گفت من شوما رو نموشناسم ولی چون تولد دوست... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Ďaniýal-
tamanna گفت مبارکه کلیک کنید تا باز شود... Aby گفت مبارک باشه دکی با آرزوی بهترینا ایشالا آرزوهات خاطره شن:) کلیک کنید تا باز شود... faezeh_mir گفت تولدتون مبارک کلیک کنید تا باز شود... ƧƛƛƦЄ گفت تولدت مبارک کلیک کنید تا باز شود... .Oliver wood♥E گفت تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککک کلیک کنید تا باز شود... Lord of Souls گفت تولدتون مبارک. کلیک کنید تا باز شود... نیلوفر(arshady) گفت من شوما رو نموشناسم ولی چون تولد دوست... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
-vªñiľ رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 79 پسندها 3,846 امتیازها 16,333 مدالها 8 29/10/20 #30 -دیر شد درواقع! حتی تایمِ تولدتم گزش ازش.. و مث همیشه طبیعت نزاش زودتر ت شادیاتون باشم=\ ول طوری نیس*- بیخودی تلخش نکنیم..بریم سر بحثایِ خوشُ خندون=] یع سالِ ب سنت اضاف شد! اینو نمیگم ک ناراحت شی گفدم ک بفمی عمقِ قضیه رو.. بفمی ک روزای جدیدی شرو شده برات! میدونی هروخ ک پاییز... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
-دیر شد درواقع! حتی تایمِ تولدتم گزش ازش.. و مث همیشه طبیعت نزاش زودتر ت شادیاتون باشم=\ ول طوری نیس*- بیخودی تلخش نکنیم..بریم سر بحثایِ خوشُ خندون=] یع سالِ ب سنت اضاف شد! اینو نمیگم ک ناراحت شی گفدم ک بفمی عمقِ قضیه رو.. بفمی ک روزای جدیدی شرو شده برات! میدونی هروخ ک پاییز... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.