نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان آیین آفرودیت | غزل نارویی برترین تخیلی نویس انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع GHAZAL NAROUEI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 668
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Łacrîmosã

نو ورود
سطح
35

ارسالی‌ها
1,346
پسندها
24,052
امتیازها
61,573
مدال‌ها
36
خب خب
از اونجایی که رمان رو خیلی دوست دارم، چیزی آزارم نمیده برعکس از اینکه داره تموم میشه ناراحتم من با هر لحظه‌اش همراه بودم.
به نظر من یک روز که خیلی دور نیست راشل و واران می‌فهمند این همه مصیب‌هایی که کشیدن خودش یک قانون بوده و با هر اتفاقی که واسشون رخ میده اون‌ها کلید یک قانون دیگه رو پیدا می‌کنند و ناخواسته با رفتاراتشون اون قانون رو زنده می‌کنند.
برای مثال به نظرم وقتی راشل و واران به دست دارتی‌ها افتادند این مهلکه سمبلی از صبر و بردباری بود.
خیلی از رمان لذت می‌برم و برای خلق یک همچین اثری ممنونم❤

آخرین ویرایش
امضا : Łacrîmosã

Hoora_Ab

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
229
پسندها
5,412
امتیازها
20,913
مدال‌ها
11
از اون‌جایی که توی حدس زدن پایان خیلی محشرم، نظرم رو محفوظ نگه می‌دارم و خیلی مخفی‌طور بگم احتمال میدم نتونن از اون‌جا بیان بیرون... شایدم بتونن :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d:
رمان که به نوبه‌ی خودش جذابه و سیر کندی که توی بعضی قسمت‌ها شاید اذیت‌کننده به نظر برسه، برای به تصویر کشیدن یه دنیای فانتزی لازمه. مثلاً شاید نیاز نباشه یه صحنه از یه خیابون شلوغ و ترافیک اون‌قدرررر با جزئیات نوشته بشه؛ چون برای همه‌ی ما ملموسه... اما دنیای فانتزی به طبع یکم توضیح لازم‌تره. به نظر من، اگر بخوای این کندی به چشم نیاد، یه جاهایی دلت رو بزن به دریا و به دور از قید فلانی گفت و فلانی کرد، بنویس. بذار از موقعیت و نوع گفتار و طرز خطاب کردن مخاطب بفهمه دیالوگ برای کی بود. یه جاهایی توصیف حالت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Matt~

کاربر قابل احترام
سطح
35

ارسالی‌ها
1,631
پسندها
29,225
امتیازها
64,873
مدال‌ها
35
حدس من درباره آخر داستان:
چون قبلا چند جا گفتی که احتمالا پایان تلخی خواهد داشت میشه دو تا حدس زد، اولیش اینکه واران و راشل
یکی از اونها به دلایلی در آفرودیت میمیرن و اون یکی
آفرودیت رو ترک میکنه. حدس دوم اینکه راشل و واران نمیتونن پنج قانون رو پیدا کنن و دوستان اونها در آفرودیت با جادویی خودشون رو فدا میکنن تا واران و راشل بتونن به دنیای خودشون برگردن.
بخش آزار دهنده:

خودتم گفتی اینکه هی میگی این میگه و اون میگه یکم آزار دهندس و سیر تند رمانت یزره منو آزار میده و اگر آروم ترش کنی بهتره.
[COLOR=rgb(221, 42...

امضا : Matt~

| TEAR |

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

ارسالی‌ها
1,723
پسندها
25,250
امتیازها
51,373
مدال‌ها
22
ام، درمورد اخرش بنظرم فقط یک نفر میتونه به دنیای خودش برگرده و اونیکی باید اونجا موندگار باشه.
فکر کنم راشل میمونه و واران مجبور میشه برگرده^^

امضا : | TEAR |

Maede Shams

مدیر بازنشسته
سطح
46

ارسالی‌ها
4,868
پسندها
77,369
امتیازها
95,555
مدال‌ها
48
به نظر شما پایان رمان چطور هست؟
من فکر می‌کنم قانون کشف میشه و رابطه میون راشل و واران هم به پایان می‌رسه. چون اون‌ها از لحاظ شخصیتی خیلی از هم دورند و اختلاف نظرهاشون، اختلاف‌های طبیعی که همه‌ی زوج‌ها دارند، نیست.

مثلا به نظرتون آخرش واران و راشل چطور از اون‌جا میرن بیرون؟ اصلا بیرون میرن؟ یا اینکه مثلا بگین آیین آفرودیت، همون قانون رو می‌تونید حدس بزنید چیه؟

به نظر من بیرون میرن؛
اما قانون... چون این قانون مربوط به عشق میشه، فکر می‌کنم پایبندی به یك رابطه یا... نمی‌دونم شاید درباره‌ی چنین موضوعی باشه.

سوال دوم اینکه چیزی هست که توی رمان باعث...

امضا : Maede Shams

Niyosha22

نویسنده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
3,018
پسندها
29,657
امتیازها
61,673
مدال‌ها
29
انقدر دیدم گفتمان آزادهای نویسنده‌های دیگه رو که پر از نظره دلم گرفت :(
دلتون میاد؟ :a050:
چشمامو ببینید :a050::a050:
دلتون میاد؟
مشاهده فایل‌پیوست 345165
سلام، سلام!
عرضم به حضورتون که ده تا پست حاضر و آماده‌ست تا فصل سه تموم بشه. می‌خوام قبل از تموم شدن فصل سه، ازتون یه چیزی رو بپرسم، چون ممکنه با شروع فصل چهار و گذشت ازش یه بوهایی ببرید. رمان رو کوتاهش کردم. احتمالا یا سه یا دوتا فصل دیگه بیشتر نداریم. تقریبا میشه صد یا صد و پنجاه پست دیگه؛ بنابراین الان می‌خوام بپرسم که خواننده‌های گرامی:

مثلا به نظرتون آخرش واران و...​

امضا : Niyosha22

M.Fakher

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,580
پسندها
38,798
امتیازها
66,873
مدال‌ها
40
انقدر دیدم گفتمان آزادهای نویسنده‌های دیگه رو که پر از نظره دلم گرفت :(
دلتون میاد؟ :a050:
چشمامو ببینید :a050::a050:
دلتون میاد؟
مشاهده فایل‌پیوست 345165
سلام، سلام!
عرضم به حضورتون که ده تا پست حاضر و آماده‌ست تا فصل سه تموم بشه. می‌خوام قبل از تموم شدن فصل سه، ازتون یه چیزی رو بپرسم، چون ممکنه با شروع فصل چهار و گذشت ازش یه بوهایی ببرید. رمان رو کوتاهش کردم. احتمالا یا سه یا دوتا فصل دیگه بیشتر نداریم. تقریبا میشه صد یا صد و پنجاه پست دیگه؛ بنابراین الان می‌خوام بپرسم که خواننده‌های گرامی:

مثلا به نظرتون آخرش واران و...​

امضا : M.Fakher

Łacrîmosã

نو ورود
سطح
35

ارسالی‌ها
1,346
پسندها
24,052
امتیازها
61,573
مدال‌ها
36

ضمن خسته نباشید به نویسنده عزیز
برای اتمام این رمان زیبا
تاپیک برای جلوگیری از اسپم قفل می‌شود.

امضا : Łacrîmosã
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.