- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
سرپرست گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: نقش مراقبت های تغذیه ای به عنوان بخشی از استاندارد مراقبت افراد مبتلا به سل به شمار می رود.
به گزارش بهداشت نیوز، کارگاه آموزشی ادغام مراقبت های تغذیه ای در برنامه مدیریت بیماری سل بصورت ویدئو کنفرانس جهت مسئولین ستاد شهرستانها و کارشناسان تغذیه مراکز جامع سلامت برگزار شد.
رویا اتحاد افزود: سل یکی ازبیماری های قابل انتقال بوده وبا فقر ،اعتیاد،سوءتغذیه و عملکرد ایمنی ضعیف همراه است بنابراین مقابله با مشکلات زمینه ای بویژه تغذیه برای بهبود و پاسخ به درمان سل ارزشمند می باشد و باید به عنوان بخشی از استاندارد مراقبت افراد مبتلا به سل در نظر گرفته شود .
اتحاد عنوان کرد: سوء تغذیه یکی از عوامل خطر مهم و هم چنین یکی از...
به گزارش بهداشت نیوز، کارگاه آموزشی ادغام مراقبت های تغذیه ای در برنامه مدیریت بیماری سل بصورت ویدئو کنفرانس جهت مسئولین ستاد شهرستانها و کارشناسان تغذیه مراکز جامع سلامت برگزار شد.
رویا اتحاد افزود: سل یکی ازبیماری های قابل انتقال بوده وبا فقر ،اعتیاد،سوءتغذیه و عملکرد ایمنی ضعیف همراه است بنابراین مقابله با مشکلات زمینه ای بویژه تغذیه برای بهبود و پاسخ به درمان سل ارزشمند می باشد و باید به عنوان بخشی از استاندارد مراقبت افراد مبتلا به سل در نظر گرفته شود .
اتحاد عنوان کرد: سوء تغذیه یکی از عوامل خطر مهم و هم چنین یکی از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.