K "KÁlON کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 1,078 پسندها 4,021 امتیازها 20,173 مدالها 13 2/2/22 #421 نزار بمونم تو کمااا به قلب من نفس بده زندگیمو فقط چشات به من میتونه پس بده نزارتوسایه های شب بدون تو تموم بشم. بیا تو دستمو بگیر هرچی بخوای همون میشم آخرین ویرایش 2/2/22
نزار بمونم تو کمااا به قلب من نفس بده زندگیمو فقط چشات به من میتونه پس بده نزارتوسایه های شب بدون تو تموم بشم. بیا تو دستمو بگیر هرچی بخوای همون میشم
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 2/2/22 #422 ☆ÉtoileNoire گفت نزار بمونم تو کمااا به قلب من نفس بده زندگیمو فقط چشات به من میتونه پس بده نزارتوسایه های شب بدون تو تموم بشم. بیا تو دستمو بگیر هرچی بخوای همون میشم کلیک کنید تا باز شود... منو به حال من رها نکن تو که برای من همه کسی اگه هنوزم عاشق منی چرا به داد من نمیرسی
☆ÉtoileNoire گفت نزار بمونم تو کمااا به قلب من نفس بده زندگیمو فقط چشات به من میتونه پس بده نزارتوسایه های شب بدون تو تموم بشم. بیا تو دستمو بگیر هرچی بخوای همون میشم کلیک کنید تا باز شود... منو به حال من رها نکن تو که برای من همه کسی اگه هنوزم عاشق منی چرا به داد من نمیرسی
K "KÁlON کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 1,078 پسندها 4,021 امتیازها 20,173 مدالها 13 2/2/22 #423 |Ramin| گفت منو به حال من رها نکن تو که برای من همه کسی اگه هنوزم عاشق منی چرا به داد من نمیرسی کلیک کنید تا باز شود... یادم میاد میگفتی دل به کسی نمی دی میگفتی بعد یک عمر به آرزوت رسیدی چی شد که از منو دل یکدفه دل بریدی تنها گذاشتی رفتی منو با نا امیدی...
|Ramin| گفت منو به حال من رها نکن تو که برای من همه کسی اگه هنوزم عاشق منی چرا به داد من نمیرسی کلیک کنید تا باز شود... یادم میاد میگفتی دل به کسی نمی دی میگفتی بعد یک عمر به آرزوت رسیدی چی شد که از منو دل یکدفه دل بریدی تنها گذاشتی رفتی منو با نا امیدی...
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,274 پسندها 33,861 امتیازها 96,874 مدالها 70 2/2/22 مدیرکل #424 یادت میاد یا نه چند سال پیش بود بهت می گفتم یک روز ستاره می شم الان چی شده شدم ارزوی تو ستاره شدم ولی نه تو اسمون تو ☆ÉtoileNoire گفت یادم میاد میگفتی دل به کسی نمی دی میگفتی بعد یک عمر به آرزوت رسیدی چی شد که از منو دل یکدفه دل بریدی تنها گذاشتی رفتی منو با نا امیدی... کلیک کنید تا باز شود... امضا : Vana~
یادت میاد یا نه چند سال پیش بود بهت می گفتم یک روز ستاره می شم الان چی شده شدم ارزوی تو ستاره شدم ولی نه تو اسمون تو ☆ÉtoileNoire گفت یادم میاد میگفتی دل به کسی نمی دی میگفتی بعد یک عمر به آرزوت رسیدی چی شد که از منو دل یکدفه دل بریدی تنها گذاشتی رفتی منو با نا امیدی... کلیک کنید تا باز شود...
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 2/2/22 #425 v.v گفت یادت میاد یا نه چند سال پیش بود بهت می گفتم یک روز ستاره می شم الان چی شده شدم ارزوی تو ستاره شدم ولی نه تو اسمون تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی نیستی هرچی غصه س تو صدامه وقتی نیستی هرچی اَشکه تو چشامه
v.v گفت یادت میاد یا نه چند سال پیش بود بهت می گفتم یک روز ستاره می شم الان چی شده شدم ارزوی تو ستاره شدم ولی نه تو اسمون تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی نیستی هرچی غصه س تو صدامه وقتی نیستی هرچی اَشکه تو چشامه
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,274 پسندها 33,861 امتیازها 96,874 مدالها 70 2/2/22 مدیرکل #426 |Ramin| گفت وقتی نیستی هرچی غصه س تو صدامه وقتی نیستی هرچی اَشکه تو چشامه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم اسمت که میاد می پرم هنوزم می زنه یهو به سرم با یک خط غربه بت زنگ بزنم امضا : Vana~
|Ramin| گفت وقتی نیستی هرچی غصه س تو صدامه وقتی نیستی هرچی اَشکه تو چشامه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم اسمت که میاد می پرم هنوزم می زنه یهو به سرم با یک خط غربه بت زنگ بزنم
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 2/2/22 #427 v.v گفت هنوزم اسمت که میاد می پرم هنوزم می زنه یهو به سرم با یک خط غربه بت زنگ بزنم کلیک کنید تا باز شود... من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم آرزو داشتم برم تا به دریا برسم شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم
v.v گفت هنوزم اسمت که میاد می پرم هنوزم می زنه یهو به سرم با یک خط غربه بت زنگ بزنم کلیک کنید تا باز شود... من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم آرزو داشتم برم تا به دریا برسم شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,274 پسندها 33,861 امتیازها 96,874 مدالها 70 2/2/22 مدیرکل #428 |Ramin| گفت من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم آرزو داشتم برم تا به دریا برسم شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم کلیک کنید تا باز شود... ماه در میاد که چی بشه می خواد رقیب کی بشه امضا : Vana~
|Ramin| گفت من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم آرزو داشتم برم تا به دریا برسم شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم کلیک کنید تا باز شود... ماه در میاد که چی بشه می خواد رقیب کی بشه
FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 2/2/22 محروم #429 v.v گفت ماه در میاد که چی بشه می خواد رقیب کی بشه کلیک کنید تا باز شود... همه چی یهویی شد اومدی رفتی تو قلبم اومدی واسه زخمام شدی مرهم نه دیگه تورو به یه دنیا نمیدم نمیدم نمیدم امضا : FATEMEH HOSSEINI
v.v گفت ماه در میاد که چی بشه می خواد رقیب کی بشه کلیک کنید تا باز شود... همه چی یهویی شد اومدی رفتی تو قلبم اومدی واسه زخمام شدی مرهم نه دیگه تورو به یه دنیا نمیدم نمیدم نمیدم
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,274 پسندها 33,861 امتیازها 96,874 مدالها 70 2/2/22 مدیرکل #430 ماما سیتو تکون بده با بیتو fatemeh_h_h_kh گفت همه چی یهویی شد اومدی رفتی تو قلبم اومدی واسه زخمام شدی مرهم نه دیگه تورو به یه دنیا نمیدم نمیدم نمیدم کلیک کنید تا باز شود... امضا : Vana~
ماما سیتو تکون بده با بیتو fatemeh_h_h_kh گفت همه چی یهویی شد اومدی رفتی تو قلبم اومدی واسه زخمام شدی مرهم نه دیگه تورو به یه دنیا نمیدم نمیدم نمیدم کلیک کنید تا باز شود...