R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 2/2/22 #431 fatemeh_h_h_kh گفت همه چی یهویی شد اومدی رفتی تو قلبم اومدی واسه زخمام شدی مرهم نه دیگه تورو به یه دنیا نمیدم نمیدم نمیدم کلیک کنید تا باز شود... با د میگم دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم که شاید کم شود دردم تحمل می رود اما شب غم سر نمی آید
fatemeh_h_h_kh گفت همه چی یهویی شد اومدی رفتی تو قلبم اومدی واسه زخمام شدی مرهم نه دیگه تورو به یه دنیا نمیدم نمیدم نمیدم کلیک کنید تا باز شود... با د میگم دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم که شاید کم شود دردم تحمل می رود اما شب غم سر نمی آید
FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 2/2/22 محروم #432 |Ramin| گفت من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم آرزو داشتم برم تا به دریا برسم شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم کلیک کنید تا باز شود... میدونم دلت گیره منه ولی حرف نمیزنه این عشقه تو خودت میدونی دلم شده زندونه این عشقه امضا : FATEMEH HOSSEINI
|Ramin| گفت من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم آرزو داشتم برم تا به دریا برسم شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم کلیک کنید تا باز شود... میدونم دلت گیره منه ولی حرف نمیزنه این عشقه تو خودت میدونی دلم شده زندونه این عشقه
FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 2/2/22 محروم #433 v.v گفت ماما سیتو تکون بده با بیتو کلیک کنید تا باز شود... ولی وقتی دستات تو دستاشه حس فوق العاده ای باهاته که اونو داری خیلی دوسش داری امضا : FATEMEH HOSSEINI
v.v گفت ماما سیتو تکون بده با بیتو کلیک کنید تا باز شود... ولی وقتی دستات تو دستاشه حس فوق العاده ای باهاته که اونو داری خیلی دوسش داری
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,234 پسندها 33,850 امتیازها 96,874 مدالها 70 2/2/22 مدیرکل #434 یاکوزا ناموسا با دوستام میرم ........سایوزا fatemeh_h_h_kh گفت ولی وقتی دستات تو دستاشه حس فوق العاده ای باهاته که اونو داری خیلی دوسش داری کلیک کنید تا باز شود... امضا : Vana~
یاکوزا ناموسا با دوستام میرم ........سایوزا fatemeh_h_h_kh گفت ولی وقتی دستات تو دستاشه حس فوق العاده ای باهاته که اونو داری خیلی دوسش داری کلیک کنید تا باز شود...
FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 2/2/22 محروم #435 v.v گفت یاکوزا ناموسا با دوستام میرم ........سایوزا کلیک کنید تا باز شود... آخرش قشنگه وقتی که دست تکون میدی و این دله که تنگه اونو با دست نشون میدی و اون شبای بعدش آخ اون شبای بعدش آخرین ویرایش 2/2/22 امضا : FATEMEH HOSSEINI
v.v گفت یاکوزا ناموسا با دوستام میرم ........سایوزا کلیک کنید تا باز شود... آخرش قشنگه وقتی که دست تکون میدی و این دله که تنگه اونو با دست نشون میدی و اون شبای بعدش آخ اون شبای بعدش
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 2/2/22 #436 fatemeh_h_h_kh گفت آخرش قشنگه وقتی که دست تکون میدی و این دله که تنگه اونو با دست نشون میدی و اون شبای بعدش آخ اون شبای بعدش کلیک کنید تا باز شود... شبا همش به میخونه میرم من سراغ می و پیمونه میرم من تو این میخونه ها خسته دردم بدنبال دل خودم میگردم دلم گم شده پیداش میکنم من اگه عاشقته وای به حالش رسواش میکنم من
fatemeh_h_h_kh گفت آخرش قشنگه وقتی که دست تکون میدی و این دله که تنگه اونو با دست نشون میدی و اون شبای بعدش آخ اون شبای بعدش کلیک کنید تا باز شود... شبا همش به میخونه میرم من سراغ می و پیمونه میرم من تو این میخونه ها خسته دردم بدنبال دل خودم میگردم دلم گم شده پیداش میکنم من اگه عاشقته وای به حالش رسواش میکنم من
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,234 پسندها 33,850 امتیازها 96,874 مدالها 70 2/2/22 مدیرکل #437 نبودی ببینی نبودی ببینی تو که نبودی ببینی نبووووودی امضا : Vana~
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 3/2/22 #438 v.v گفت نبودی ببینی نبودی ببینی تو که نبودی ببینی نبووووودی کلیک کنید تا باز شود... یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی
v.v گفت نبودی ببینی نبودی ببینی تو که نبودی ببینی نبووووودی کلیک کنید تا باز شود... یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,234 پسندها 33,850 امتیازها 96,874 مدالها 70 3/2/22 مدیرکل #439 |Ramin| گفت یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی کلیک کنید تا باز شود... یکم برا این حرفا دیر بود مهم نیست از هم چند مایلیم دور مهم اینه باشه هرجاییم اونجا شهر عشق امضا : Vana~
|Ramin| گفت یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی کلیک کنید تا باز شود... یکم برا این حرفا دیر بود مهم نیست از هم چند مایلیم دور مهم اینه باشه هرجاییم اونجا شهر عشق
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 3/2/22 #440 v.v گفت یکم برا این حرفا دیر بود مهم نیست از هم چند مایلیم دور مهم اینه باشه هرجاییم اونجا شهر عشق کلیک کنید تا باز شود... قاب عکست روبرومه تازه تلخی تو گلومه گریه در حال هجومه چشم من غرق تماشا هنوزم خوبی تو عکسات
v.v گفت یکم برا این حرفا دیر بود مهم نیست از هم چند مایلیم دور مهم اینه باشه هرجاییم اونجا شهر عشق کلیک کنید تا باز شود... قاب عکست روبرومه تازه تلخی تو گلومه گریه در حال هجومه چشم من غرق تماشا هنوزم خوبی تو عکسات