نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

پزشکی خواص جگر مرغ

  • نویسنده موضوع ELHAMrr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
3,231
پسندها
10,918
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #1
جگر مرغ مقدار زیادی پروتئین، ویتامین Dو A دارد. چنان چه محمدتقی انوشه متخصص تغذیه معتقد است این پروتئین شامل 9 آمینو اسید است، این آمینو اسید ها به عنوان بلوک های سازنده برای بدن ما عمل می کنند، بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه توصیه می شود. افرادی که از کم خونی رنج می برند، می توانند از جگر مرغ به عنوان یک غذای کامل در وعده های غذایی استفاده کنند.
 
امضا : ELHAMrr

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
3,231
پسندها
10,918
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #2
چه کسانی مصرف نکنند؟
این متخصص معتقد است :«افرادی که میزان چربی و کلسترول منفی آن ها بالاست نمی توانند جگر مرغ استفاده کنند و بهتر است از مصرف آن خودداری کنند و به جای آن کسانی که میزان چربی بدن آن ها در حد نرمال است می توانند از این محصول استفاده کنند.»
 
امضا : ELHAMrr

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
3,231
پسندها
10,918
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #3
سخنی با تولید کنندگان
وی افزود: «آن چه در این میان اهمیت دارد سلامت مرغی است که جگر آن پس از ذبح، بسته بندی و روانه بازار مصرف می شود و به دست مصرف کنندگان می رسد. برای پرورش برخی مرغ های موجود در بازار از مقدار زیادی آنتی بیوتیک و انواع هورمون ها استفاده می شود و در نهایت جگر آن هم به عنوان یک ماده غذایی ناسالم محسوب می شود. افراد باید پیش از خرید جگر مرغ از سلامت آن مطمئن شوند و سپس آن را تهیه کنند.» جا دارد در شرایط

نابه سامان اقتصادی، تولید کنندگان مرغ گوشتی توجه ویژه به نحوه استفاده از داروهای آنتی بیوتیک داشته باشند و با فاصله زمانی مناسب به ذبح مرغ اقدام کنند چرا که جگرمرغ مهم ترین جایی است که این داروها انباشته می شود و مصرف کنندگان آن هم قشر محروم جامعه هستند. جگر مرغ را هم می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ELHAMrr

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا