فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 تاریخ ثبتنام 6/8/22 ارسالیها 1,958 پسندها 4,707 امتیازها 28,973 مدالها 17 7/6/23 #71 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله امضا : فلورا.
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله
اِللا لطیفــی مدیر بازنشسته سطح 18 تاریخ ثبتنام 5/9/23 ارسالیها 1,196 پسندها 8,270 امتیازها 26,673 مدالها 21 سن 24 21/10/23 #72 رفیق صمیمیت رازدارته؟ آره قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ یادم نمیاد پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ آره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نمینویسم فقد میخونم امضا : اِللا لطیفــی
رفیق صمیمیت رازدارته؟ آره قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ یادم نمیاد پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ آره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نمینویسم فقد میخونم
فاطمه آماده پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 19 تاریخ ثبتنام 18/4/21 ارسالیها 3,324 پسندها 8,339 امتیازها 36,273 مدالها 28 21/10/23 مدیر #73 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله حداقل من اینجوری فکر میکنم قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله امضا : فاطمه آماده
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله حداقل من اینجوری فکر میکنم قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,729 پسندها 22,067 امتیازها 48,373 مدالها 35 21/10/23 #74 Megan گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله رفیق فاب تودنیای واقعی قضاوت غلط کردی؟نه خیلی محتاطم انشالله دروغ دردسرساز گفتی؟نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟دوتایی تاحدودی مکمل هستن اگه واقع بین باشیم بیخیالی؟اصلا طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟هنوز اوله راهم جدی نشده ولی داستانک ...راضیم و امیدوار... کلیک کنید تا باز شود...
Megan گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله رفیق فاب تودنیای واقعی قضاوت غلط کردی؟نه خیلی محتاطم انشالله دروغ دردسرساز گفتی؟نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟دوتایی تاحدودی مکمل هستن اگه واقع بین باشیم بیخیالی؟اصلا طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟هنوز اوله راهم جدی نشده ولی داستانک ...راضیم و امیدوار... کلیک کنید تا باز شود...