- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
مجله دلتا/ فلفل قرمز، میوه گیاه کپسیکوم، به خاطر طعم تند خود شناخته شده است. فلفل قرمز مانند فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی به خانواده بادنجانیان تعلق دارد. فلفل قرمز معمولا به عنوان ادویه یا به عنوان بخشی از ترکیبات تشکیل دهنده در غذاهای مختلف مانند خورش ها، مخلوط ادویه جات و سس ها استفاده می شود. کپسایسین مهم ترین ترکیب زیست فعال گیاهی در فلفل قرمز بوده که مسئول طعم تند فلفل قرمز و فواید آن برای سلامتی است.
تقویت سیستم ایمنی بدن
یکی از مهم ترین خواص فلفل قرمز تقویت سیستم ایمنی بدن است. فلفل قرمز یکی از خوراکی های سرشار از ویتامین C است. ویتامین C نیز یک آنتی اکسیدان قوی و مهم محسوب می شود. از جمله فواید ویتامین C برای بدن، التیام زخم ها و تقویت دستگاه ایمنی است.
تقویت سیستم ایمنی بدن
یکی از مهم ترین خواص فلفل قرمز تقویت سیستم ایمنی بدن است. فلفل قرمز یکی از خوراکی های سرشار از ویتامین C است. ویتامین C نیز یک آنتی اکسیدان قوی و مهم محسوب می شود. از جمله فواید ویتامین C برای بدن، التیام زخم ها و تقویت دستگاه ایمنی است.