متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان مدار هُبوط | kowsar.kh کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع لآجِوَرْد
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 176
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

لآجِوَرْد

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
647
پسندها
26,547
امتیازها
44,673
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
سلام
اگر نظری، پیشنهادی، نقدی هست،
خوش‌حال می‌شم بگید و به من در پیشرفت قلمم و هر چه بهتر شدنِ رمانم، کمک کنید.
خلاصه که ما تشنه‌ی نقدیم
تشنه‌ی ایده‌دهی هم هستیم:405::610595-f4fee7d8018d2f5ca10c2e5d7cc88678:

عنوان: مدار هُبوط
ژانر: #جنایی #معمایی #اجتماعی
نویسنده: kowsar.kh
خلاصه:
«گاهی نیاز است با خودمان مرور کنیم آدم‌ها چقدر بی‌رحم‌اند»
دنیا بی‌رحم نیست، این آدم‌ها هستند که دست به کارهایی می‌زنند که بی‌رحم بودن‌شان را سرمه‌ی چشم همه می‌کند و تنها آوار می‌کند آدم‌هایی هم‌چون داریوش را! و شاید تنها کاری که داریوش می‌توانست به آن دست ببرد بعد از انهدام این زندگی، رسوا کردن آن هویت‌های...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : لآجِوَرْد

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,559
پسندها
64,281
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
سلام، کوثرِ جان.
درمورد عنوان رمان هنوز نظر مشخصی ندارم. ریشه‌های ستم شاید قراره از عواملی بگه که باعث می‌شه افراد به دیگران ظلم کنند، آدم بکشند یا هرخطای دیگه‌ای که به دیگران آسیب می‌رسونه.
خلاصه: زیباست و کامل‌. اما هنوز رگه‌هایی از عنوان قبلی داخلش هست. اونجایی که می‌گه سرشت پلیدش گویای نام قبلی رمان هست که البته به‌نظر من عنوان نسبتاً بهتری بود.
ژانر : هنوز وارد قسمت‌های جنایی نشدیم و برای گفتن درباره‌اش زوده اما پیشنهاد می‌کنم هیجان رو بالا ببری چون این لازمه یک رمان جنایی هست.
بخش معمایی هم به چگونگی مرگ فاطمه می‌پردازه ( فلش‌بک نمی‌زنی به گذشته یه‌کم ببینم چه‌شکلی بودم؟) به‌نظرم این قسمت رو اضافه کن ولی. وقتی یکی همسرش رو که خیلی بهش علاقمند بوده از دست می‌ده سعی می‌کنه با...

امضا : FATEME078❁

لآجِوَرْد

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
647
پسندها
26,547
امتیازها
44,673
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
سلام، کوثرِ جان.
درمورد عنوان رمان هنوز نظر مشخصی ندارم. ریشه‌های ستم شاید قراره از عواملی بگه که باعث می‌شه افراد به دیگران ظلم کنند، آدم بکشند یا هرخطای دیگه‌ای که به دیگران آسیب می‌رسونه.
خلاصه: زیباست و کامل‌. اما هنوز رگه‌هایی از عنوان قبلی داخلش هست. اونجایی که می‌گه سرشت پلیدش گویای نام قبلی رمان هست که البته به‌نظر من عنوان نسبتاً بهتری بود.
ژانر : هنوز وارد قسمت‌های جنایی نشدیم و برای گفتن درباره‌اش زوده اما پیشنهاد می‌کنم هیجان رو بالا ببری چون این لازمه یک رمان جنایی هست.
بخش معمایی هم به چگونگی مرگ فاطمه می‌پردازه ( فلش‌بک نمی‌زنی به گذشته یه‌کم ببینم چه‌شکلی بودم؟) به‌نظرم این قسمت رو اضافه کن ولی. وقتی یکی همسرش رو که خیلی بهش...

امضا : لآجِوَرْد
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.