متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر چگونه آش چغندری پختم

سارا مرتضوی

کاربر فعال
سطح
16
 
ارسالی‌ها
789
پسندها
7,530
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سن
33
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #1
03.gif


دیروز اسفناج ها را خورد کردم و گذاشتم که آبش بره. بعد پوست لبو را گرفتم و رنده کردم که این قسمت را به همسر سپردم. لوبیا قرمز ما نداشتیم برای همین لوبیای عروس خیس کردم و گذاشتم که 3 ساعت جدا بپزه. بعد از آن لوبیا، اسفناج و لبو ها را توی یک قابلمه بزرگ ریختم با آب فراوان چون میخواستم که به مادرشوهر اینها هم بدهم. از ساعت ۱۲ شب تا الان که ساعت ۹ وربعه روی گاز و داره قل میخوره. بهش سرکه و شکر هم اضافه کردم

البته من دم ظهر یه قابلمه کوچک برداشتم و یک لیوان آب ریختم توش و مواد قابلمه بزرگه را تا نصفه در قابلمه کوچک ریختم.نمک و فلفل سیاه اضافه کردم و در پایان رب انار.مزه اش خیلی خیلی خوب شد بطوری که برادرم که لبو دوست نداشت یه بشقاب پر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : سارا مرتضوی

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19
 
ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
  • #2
مرسی
 
امضا : .ARMIN

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا