- تاریخ ثبتنام
- 12/3/22
- ارسالیها
- 20
- پسندها
- 136
- امتیازها
- 490
- مدالها
- 2
داشتم یواشکی به بادوم هندی های مامانم ناخونک میزدم که دستم با کفگیر سرخ شد.فردا مادر ممد حلوا نذری درست میکنه.
مامان بادام کفگیر
جوراب، خیابون،در دروازه
داشتم یواشکی به بادوم هندی های مامانم ناخونک میزدم که دستم با کفگیر سرخ شد.فردا مادر ممد حلوا نذری درست میکنه.
مامان بادام کفگیر
در دروازه تو خیابون گشوده شد، با عجله درحالی که خودمو به میلهی سپید استوار مغازهی از هم پاشیده چسبونده بودم و با تمام وهمم شاهد کشیده شدن ماشینها و آدما توی دروازه بودم دستمو دور میله سختتر کردم.داشتم یواشکی به بادوم هندی های مامانم ناخونک میزدم که دستم با کفگیر سرخ شد.
جوراب، خیابون،در دروازه
من توی جهان موازی فقط میتونم بفهمم اگزیستاسیالیسم و ایلومیناتی چیهچشمهای سیاهش رو به موهای طلایی رنگ مقابلش دوخت و دکمه ی پیرهن بنفشش رو باز کرد
اگزیستاسیالیسم ایلومیناتی جهان موازی
داشتم کتاب طلسم میخوندم که ناخودآگاه چند بار کلمه اگزیستاسیالیسم ایلومیناتی رو تکرار کردم و وارد دنیای جهان موازی شدم.چشمهای سیاهش رو به موهای طلایی رنگ مقابلش دوخت و دکمه ی پیرهن بنفشش رو باز کرد
اگزیستاسیالیسم ایلومیناتی جهان موازی
خواب بودم تو خوابم جنه پیتزا خورد!داشتم کتاب طلسم میخوندم که ناخودآگاه چند بار کلمه اگزیستاسیالیسم ایلومیناتی رو تکرار کردم و وارد دنیای جهان موازی شدم.
پیتزا، جن، خواب
خواهر روی تابلو ریاضی حل کردخواب بودم تو خوابم جنه پیتزا خورد!
تابلو خواهر ریاضی
طاوس درحالی که کرم را میخورد با دم خود مگس ها را دور میکردخواهر روی تابلو ریاضی حل کرد
مگس کرم طاووس
دست انیشتین با کبریت سوخت:/طاوس درحالی که کرم را میخورد با دم خود مگس ها را دور میکرد
اینشتین ،سوخت ، کبریت