جوجویَم رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 126 پسندها 193 امتیازها 1,168 مدالها 4 20/8/22 #201 َ死刑判決 گفت درنا خواست بره قورمه سبزی بخوره رفت تو دیوار شیر مداد قبر کلیک کنید تا باز شود... منظورم از دنا ماشین بود/' شیره رفت تو قبر خوابید روباه اومد با مداد قبرشو خط خطی کرد گلدون دامن ستون امضا : جوجویَم
َ死刑判決 گفت درنا خواست بره قورمه سبزی بخوره رفت تو دیوار شیر مداد قبر کلیک کنید تا باز شود... منظورم از دنا ماشین بود/' شیره رفت تو قبر خوابید روباه اومد با مداد قبرشو خط خطی کرد گلدون دامن ستون
Intj_a نو ورود سطح 8 ارسالیها 10 پسندها 1,334 امتیازها 9,483 مدالها 6 20/8/22 #202 جوجویَم گفت منظورم از دنا ماشین بود/' شیره رفت تو قبر خوابید روباه اومد با مداد قبرشو خط خطی کرد گلدون دامن ستون کلیک کنید تا باز شود... ندیدم نشنیدم نخوندم ننوشتم خدایی دوست داری از کلمه هایی کن تهش ون دارن استفاده کنی؟ زانو درد گوگل پدرت
جوجویَم گفت منظورم از دنا ماشین بود/' شیره رفت تو قبر خوابید روباه اومد با مداد قبرشو خط خطی کرد گلدون دامن ستون کلیک کنید تا باز شود... ندیدم نشنیدم نخوندم ننوشتم خدایی دوست داری از کلمه هایی کن تهش ون دارن استفاده کنی؟ زانو درد گوگل پدرت
جوجویَم رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 126 پسندها 193 امتیازها 1,168 مدالها 4 20/8/22 #203 َ死刑判決 گفت ندیدم نشنیدم نخوندم ننوشتم خدایی دوست داری از کلمه هایی کن تهش ون دارن استفاده کنی؟ زانو درد گوگل پدرت کلیک کنید تا باز شود... گوگل سرچ/= خیر از کلمه های سخت میخام استفاده کنم بر پدرت گوگل که زانو درد امونمون و برید فرش فلفل لامپ امضا : جوجویَم
َ死刑判決 گفت ندیدم نشنیدم نخوندم ننوشتم خدایی دوست داری از کلمه هایی کن تهش ون دارن استفاده کنی؟ زانو درد گوگل پدرت کلیک کنید تا باز شود... گوگل سرچ/= خیر از کلمه های سخت میخام استفاده کنم بر پدرت گوگل که زانو درد امونمون و برید فرش فلفل لامپ
Intj_a نو ورود سطح 8 ارسالیها 10 پسندها 1,334 امتیازها 9,483 مدالها 6 20/8/22 #204 جوجویَم گفت گوگل سرچ/= خیر از کلمه های سخت میخام استفاده کنم بر پدرت گوگل که زانو درد امونمون و برید فرش فلفل لامپ کلیک کنید تا باز شود... یچی زده بودم بعد به لامپ که نشسته بود رو فرش گفتم فلافل میقولی؟ کیف مدرسه تابستون
جوجویَم گفت گوگل سرچ/= خیر از کلمه های سخت میخام استفاده کنم بر پدرت گوگل که زانو درد امونمون و برید فرش فلفل لامپ کلیک کنید تا باز شود... یچی زده بودم بعد به لامپ که نشسته بود رو فرش گفتم فلافل میقولی؟ کیف مدرسه تابستون
جوجویَم رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 126 پسندها 193 امتیازها 1,168 مدالها 4 20/8/22 #205 َ死刑判決 گفت یچی زده بودم بعد به لامپ که نشسته بود رو فرش گفتم فلافل میقولی؟ کیف مدرسه تابستون کلیک کنید تا باز شود... فلفل واضحه که فلافل نیست(●__●) حسنی به مدرسه نمیرفت وقتی میرف وسط تابستون با کیف میرفت شال مجسمه تخت امضا : جوجویَم
َ死刑判決 گفت یچی زده بودم بعد به لامپ که نشسته بود رو فرش گفتم فلافل میقولی؟ کیف مدرسه تابستون کلیک کنید تا باز شود... فلفل واضحه که فلافل نیست(●__●) حسنی به مدرسه نمیرفت وقتی میرف وسط تابستون با کیف میرفت شال مجسمه تخت
Intj_a نو ورود سطح 8 ارسالیها 10 پسندها 1,334 امتیازها 9,483 مدالها 6 20/8/22 #206 جوجویَم گفت فلفل واضحه که فلافل نیست(●__●) حسنی به مدرسه نمیرفت وقتی میرف وسط تابستون با کیف میرفت شال مجسمه تخت کلیک کنید تا باز شود... حالت طبیعی ندارم :)))))) ما بغل تختمون یه مجسمه داریم شال داره کفش سر توپ
جوجویَم گفت فلفل واضحه که فلافل نیست(●__●) حسنی به مدرسه نمیرفت وقتی میرف وسط تابستون با کیف میرفت شال مجسمه تخت کلیک کنید تا باز شود... حالت طبیعی ندارم :)))))) ما بغل تختمون یه مجسمه داریم شال داره کفش سر توپ
جوجویَم رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 126 پسندها 193 امتیازها 1,168 مدالها 4 20/8/22 #207 َ死刑判決 گفت حالت طبیعی ندارم :)))))) ما بغل تختمون یه مجسمه داریم شال داره کفش سر توپ کلیک کنید تا باز شود... اها/=راحت باش پس با سر کفش به توپ ضربه زدم نخودچی عروسی خواهرشوهر امضا : جوجویَم
َ死刑判決 گفت حالت طبیعی ندارم :)))))) ما بغل تختمون یه مجسمه داریم شال داره کفش سر توپ کلیک کنید تا باز شود... اها/=راحت باش پس با سر کفش به توپ ضربه زدم نخودچی عروسی خواهرشوهر
Intj_a نو ورود سطح 8 ارسالیها 10 پسندها 1,334 امتیازها 9,483 مدالها 6 20/8/22 #208 جوجویَم گفت اها/=راحت باش پس با سر کفش به توپ ضربه زدم نخودچی عروسی خواهرشوهر کلیک کنید تا باز شود... خواهرشوهر توی عروسی حکمه نخودچی رو داره سبز دانشگاه موسیقی
جوجویَم گفت اها/=راحت باش پس با سر کفش به توپ ضربه زدم نخودچی عروسی خواهرشوهر کلیک کنید تا باز شود... خواهرشوهر توی عروسی حکمه نخودچی رو داره سبز دانشگاه موسیقی
جوجویَم رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 126 پسندها 193 امتیازها 1,168 مدالها 4 20/8/22 #209 َ死刑判決 گفت خواهرشوهر توی عروسی حکمه نخودچی رو داره سبز دانشگاه موسیقی کلیک کنید تا باز شود... دانشگاه موسیقی قرمز و ابی و سبزه شارژر چشم سرامیک امضا : جوجویَم
َ死刑判決 گفت خواهرشوهر توی عروسی حکمه نخودچی رو داره سبز دانشگاه موسیقی کلیک کنید تا باز شود... دانشگاه موسیقی قرمز و ابی و سبزه شارژر چشم سرامیک
• .•|kiyana|•. رفیق جدید انجمن سطح 8 ارسالیها 81 پسندها 1,268 امتیازها 7,914 مدالها 7 28/8/22 محروم #210 جوجویَم گفت دانشگاه موسیقی قرمز و ابی و سبزه شارژر چشم سرامیک کلیک کنید تا باز شود... اومدم شارژرم رو از روی سرامیک بردارم که چشمم به سوسک خورد. سفید برفی _ انجلینا جولی _ زیبا امضا : .•|kiyana|•.
جوجویَم گفت دانشگاه موسیقی قرمز و ابی و سبزه شارژر چشم سرامیک کلیک کنید تا باز شود... اومدم شارژرم رو از روی سرامیک بردارم که چشمم به سوسک خورد. سفید برفی _ انجلینا جولی _ زیبا