جآنا مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 1,081 پسندها 40,368 امتیازها 59,573 مدالها 26 4/1/21 #31 RadiCal°m3 گفت نیوتون معتقد بود پیتزا بهتر از انرژی هستهایه تلفن، معلم، طوطی کلیک کنید تا باز شود... تلفن طوطی سر کلاس زنگ خورد از معلم اجازه گرفت تا به بیرون برود سوسک پلاستیکی.اسم فامیل.میمون امضا : جآنا
RadiCal°m3 گفت نیوتون معتقد بود پیتزا بهتر از انرژی هستهایه تلفن، معلم، طوطی کلیک کنید تا باز شود... تلفن طوطی سر کلاس زنگ خورد از معلم اجازه گرفت تا به بیرون برود سوسک پلاستیکی.اسم فامیل.میمون
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 673 پسندها 7,891 امتیازها 22,873 مدالها 16 4/1/21 #32 J A N A گفت تلفن طوطی سر کلاس زنگ خورد از معلم اجازه گرفت تا به بیرون برود سوسک پلاستیکی.اسم فامیل.میمون کلیک کنید تا باز شود... داشتم با سوسک پلاستیکی اسم فامیل بازی میکردم، جلوی میوه نوشتم موز، میمونه حمله کرد! زبان، لاک، آب جوش امضا : Mahtab Rezayat
J A N A گفت تلفن طوطی سر کلاس زنگ خورد از معلم اجازه گرفت تا به بیرون برود سوسک پلاستیکی.اسم فامیل.میمون کلیک کنید تا باز شود... داشتم با سوسک پلاستیکی اسم فامیل بازی میکردم، جلوی میوه نوشتم موز، میمونه حمله کرد! زبان، لاک، آب جوش
م مَمّد کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 1,261 پسندها 46,216 امتیازها 60,573 مدالها 32 4/1/21 نویسنده موضوع #33 •HITA• گفت داشتم با سوسک پلاستیکی اسم فامیل بازی میکردم، جلوی میوه نوشتم موز، میمونه حمله کرد! زبان، لاک، آب جوش کلیک کنید تا باز شود... لاک ریخت روی زبانم، با اب جوش پاکش کردم توپ، چسب، چیپس
•HITA• گفت داشتم با سوسک پلاستیکی اسم فامیل بازی میکردم، جلوی میوه نوشتم موز، میمونه حمله کرد! زبان، لاک، آب جوش کلیک کنید تا باز شود... لاک ریخت روی زبانم، با اب جوش پاکش کردم توپ، چسب، چیپس
RiRa-M گوینده انجمن سطح 26 ارسالیها 2,389 پسندها 18,161 امتیازها 48,373 مدالها 27 4/1/21 #34 RadiCal°m3 گفت لاک ریخت روی زبانم، با اب جوش پاکش کردم توپ، چسب، چیپس کلیک کنید تا باز شود... چیپسو با چسب به توپ چسبوندیم :/ شمشیر، کتاب درسی ، بطری اب :/ امضا : RiRa-M
RadiCal°m3 گفت لاک ریخت روی زبانم، با اب جوش پاکش کردم توپ، چسب، چیپس کلیک کنید تا باز شود... چیپسو با چسب به توپ چسبوندیم :/ شمشیر، کتاب درسی ، بطری اب :/
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 4/1/21 #35 R.M:/ گفت چیپسو با چسب به توپ چسبوندیم :/ شمشیر، کتاب درسی ، بطری اب :/ کلیک کنید تا باز شود... با شمشیر کتاب درسی از وسط به دو نیمه مساوی تقسیم کردم ,و بد از جنگ سختی که با کتاب درسی داشتم با بطری آبم آب خوردم قرنطینه , قسطنطنیه, جورواجور امضا : crazy.angel
R.M:/ گفت چیپسو با چسب به توپ چسبوندیم :/ شمشیر، کتاب درسی ، بطری اب :/ کلیک کنید تا باز شود... با شمشیر کتاب درسی از وسط به دو نیمه مساوی تقسیم کردم ,و بد از جنگ سختی که با کتاب درسی داشتم با بطری آبم آب خوردم قرنطینه , قسطنطنیه, جورواجور
م مَمّد کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 1,261 پسندها 46,216 امتیازها 60,573 مدالها 32 7/1/21 نویسنده موضوع #36 قسطنطنیه قرنطیه را در هر شهر جورواجور اعلام کرد زنبور،پیتزا،پالتو
Fatemeh.hoseini رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 213 پسندها 1,989 امتیازها 11,933 مدالها 10 7/1/21 #37 RadiCal°m3 گفت قسطنطنیه قرنطیه را در هر شهر جورواجور اعلام کرد زنبور،پیتزا،پالتو کلیک کنید تا باز شود... دیروز پیتزا سفارش دادم توش زنبور مرده بود، مجبور شدم با پالتون اون زنبور رو برش دارم/: شکنجه، درد، جن امضا : Fatemeh.hoseini
RadiCal°m3 گفت قسطنطنیه قرنطیه را در هر شهر جورواجور اعلام کرد زنبور،پیتزا،پالتو کلیک کنید تا باز شود... دیروز پیتزا سفارش دادم توش زنبور مرده بود، مجبور شدم با پالتون اون زنبور رو برش دارم/: شکنجه، درد، جن
chekav:) رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 92 پسندها 785 امتیازها 3,753 مدالها 2 7/2/21 #38 °dead.dark° گفت دیروز پیتزا سفارش دادم توش زنبور مرده بود، مجبور شدم با پالتون اون زنبور رو برش دارم/: شکنجه، درد، جن کلیک کنید تا باز شود... خواب میدیدم دارم توسط یه جن شکنجه میشم که یهو به خودم اومدم و دیدم که میتونم درد رو حس کنم دنیا، لرزیدن، تنها امضا : chekav:)
°dead.dark° گفت دیروز پیتزا سفارش دادم توش زنبور مرده بود، مجبور شدم با پالتون اون زنبور رو برش دارم/: شکنجه، درد، جن کلیک کنید تا باز شود... خواب میدیدم دارم توسط یه جن شکنجه میشم که یهو به خودم اومدم و دیدم که میتونم درد رو حس کنم دنیا، لرزیدن، تنها
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,440 امتیازها 24,773 مدالها 16 7/2/21 #39 chekav:) گفت خواب میدیدم دارم توسط یه جن شکنجه میشم که یهو به خودم اومدم و دیدم که میتونم درد رو حس کنم دنیا، لرزیدن، تنها کلیک کنید تا باز شود... دنیا مثل اینه که تنهایی بیفتی تو آب یخ و هر لحظه بیشتر به لرزیدن ادامه بدی رازدار، هستی، خلاء
chekav:) گفت خواب میدیدم دارم توسط یه جن شکنجه میشم که یهو به خودم اومدم و دیدم که میتونم درد رو حس کنم دنیا، لرزیدن، تنها کلیک کنید تا باز شود... دنیا مثل اینه که تنهایی بیفتی تو آب یخ و هر لحظه بیشتر به لرزیدن ادامه بدی رازدار، هستی، خلاء
م مَمّد کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 1,261 پسندها 46,216 امتیازها 60,573 مدالها 32 10/2/21 نویسنده موضوع #40 رازدار ترین ادمای هستی، رازا رو توی خلا نگه میدارن. (چه چرتی گفتم:/) پنیر خرس تبلیغ