M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 16/3/21 #71 •AVA• گفت داشتم کتاب میخوندم ژاکت پوشیدم باد کولر بهم نخوره بادمجون اروپا سینما کلیک کنید تا باز شود... بادمجون پختیم با عصمت رفتیم اروپا و وسط سینما سفره پهن کردیم/: دست. جهان. پریروز امضا : MOHAMMAD*N
•AVA• گفت داشتم کتاب میخوندم ژاکت پوشیدم باد کولر بهم نخوره بادمجون اروپا سینما کلیک کنید تا باز شود... بادمجون پختیم با عصمت رفتیم اروپا و وسط سینما سفره پهن کردیم/: دست. جهان. پریروز
A AVA_SEY کاربر حرفهای سطح 26 ارسالیها 1,787 پسندها 16,051 امتیازها 40,573 مدالها 26 16/3/21 #72 MOHAMMAD*N گفت بادمجون پختیم با عصمت رفتیم اروپا و وسط سینما سفره پهن کردیم/: دست. جهان. پریروز کلیک کنید تا باز شود... دست جهان پریروز از جا کنده شد. انجمن قسطنطنیه کشتی امضا : AVA_SEY
MOHAMMAD*N گفت بادمجون پختیم با عصمت رفتیم اروپا و وسط سینما سفره پهن کردیم/: دست. جهان. پریروز کلیک کنید تا باز شود... دست جهان پریروز از جا کنده شد. انجمن قسطنطنیه کشتی
M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 16/3/21 #73 •AVA• گفت دست جهان پریروز از جا کنده شد. انجمن قسطنطنیه کشتی کلیک کنید تا باز شود... انجمن کشتی (کج) / (داران) قسطنطنیه اعلام کرد، دهان هر کس که کلمه سخت بدهد سرویس باد! پریز. ساقه طلایی. لامپ آخرین ویرایش 16/3/21 امضا : MOHAMMAD*N
•AVA• گفت دست جهان پریروز از جا کنده شد. انجمن قسطنطنیه کشتی کلیک کنید تا باز شود... انجمن کشتی (کج) / (داران) قسطنطنیه اعلام کرد، دهان هر کس که کلمه سخت بدهد سرویس باد! پریز. ساقه طلایی. لامپ
MAHSHID SHAKIBAEI مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,407 پسندها 27,188 امتیازها 47,073 مدالها 26 16/3/21 #74 MOHAMMAD*N گفت انجمن کشتی (کج) / (داران) قسطنطنیه اعلام کرد، دهان هر کس که کلمه سخت بدهد سرویس باد! پریز. ساقه طلایی. لامپ کلیک کنید تا باز شود... شارژر رو زدم به پریز بعد لامپو روشن کردم نشستم ساقه طلایی خوردم (جمله نبود بیشتر مثل پاراگراف بود) شهلا،خر،میمون امضا : MAHSHID SHAKIBAEI
MOHAMMAD*N گفت انجمن کشتی (کج) / (داران) قسطنطنیه اعلام کرد، دهان هر کس که کلمه سخت بدهد سرویس باد! پریز. ساقه طلایی. لامپ کلیک کنید تا باز شود... شارژر رو زدم به پریز بعد لامپو روشن کردم نشستم ساقه طلایی خوردم (جمله نبود بیشتر مثل پاراگراف بود) شهلا،خر،میمون
M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 16/3/21 #75 Mahshid.Sh گفت شارژر رو زدم به پریز بعد لامپو روشن کردم نشستم ساقه طلایی خوردم (جمله نبود بیشتر مثل پاراگراف بود) شهلا،خر،میمون کلیک کنید تا باز شود... این شهلای خر، با میمون بازی میکنه کِیس.درب،بیستون امضا : MOHAMMAD*N
Mahshid.Sh گفت شارژر رو زدم به پریز بعد لامپو روشن کردم نشستم ساقه طلایی خوردم (جمله نبود بیشتر مثل پاراگراف بود) شهلا،خر،میمون کلیک کنید تا باز شود... این شهلای خر، با میمون بازی میکنه کِیس.درب،بیستون
A AVA_SEY کاربر حرفهای سطح 26 ارسالیها 1,787 پسندها 16,051 امتیازها 40,573 مدالها 26 16/3/21 #76 MOHAMMAD*N گفت این شهلای خر، با میمون بازی میکنه کِیس.درب،بیستون کلیک کنید تا باز شود... کیس بردم توی ماشین دربش شکست بستون از هم درفت قیمه/ جزایرقناری/ امریکا امضا : AVA_SEY
MOHAMMAD*N گفت این شهلای خر، با میمون بازی میکنه کِیس.درب،بیستون کلیک کنید تا باز شود... کیس بردم توی ماشین دربش شکست بستون از هم درفت قیمه/ جزایرقناری/ امریکا
M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 16/3/21 #77 •AVA• گفت کیس بردم توی ماشین دربش شکست بستون از هم درفت قیمه/ جزایرقناری/ امریکا کلیک کنید تا باز شود... اینا یه جملست؟/: امضا : MOHAMMAD*N
•AVA• گفت کیس بردم توی ماشین دربش شکست بستون از هم درفت قیمه/ جزایرقناری/ امریکا کلیک کنید تا باز شود... اینا یه جملست؟/:
M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 16/3/21 #78 •AVA• گفت کیس بردم توی ماشین دربش شکست بستون از هم درفت قیمه/ جزایرقناری/ امریکا کلیک کنید تا باز شود... نرسیده به آمریکا، دوتا کوچه پایین تر از جزایر قناری، دارن قیمه میدن صندلی/ یخچال/ اتو امضا : MOHAMMAD*N
•AVA• گفت کیس بردم توی ماشین دربش شکست بستون از هم درفت قیمه/ جزایرقناری/ امریکا کلیک کنید تا باز شود... نرسیده به آمریکا، دوتا کوچه پایین تر از جزایر قناری، دارن قیمه میدن صندلی/ یخچال/ اتو
A AVA_SEY کاربر حرفهای سطح 26 ارسالیها 1,787 پسندها 16,051 امتیازها 40,573 مدالها 26 16/3/21 #79 MOHAMMAD*N گفت اینا یه جملست؟/: کلیک کنید تا باز شود... شاید MOHAMMAD*N گفت صندلی/ یخچال/ اتو کلیک کنید تا باز شود... رفتم روی صندلی تا اتو رو از بالای یخچال بردارم سمنو/ باقالی/ فشفشه امضا : AVA_SEY
MOHAMMAD*N گفت اینا یه جملست؟/: کلیک کنید تا باز شود... شاید MOHAMMAD*N گفت صندلی/ یخچال/ اتو کلیک کنید تا باز شود... رفتم روی صندلی تا اتو رو از بالای یخچال بردارم سمنو/ باقالی/ فشفشه
M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 16/3/21 #80 •AVA• گفت شاید رفتم روی صندلی تا اتو رو از بالای یخچال بردارم سمنو/ باقالی/ فشفشه کلیک کنید تا باز شود... فشفشه و سمنو ها رو ریختم تو باقالیا پا. دست. کمر امضا : MOHAMMAD*N
•AVA• گفت شاید رفتم روی صندلی تا اتو رو از بالای یخچال بردارم سمنو/ باقالی/ فشفشه کلیک کنید تا باز شود... فشفشه و سمنو ها رو ریختم تو باقالیا پا. دست. کمر