☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #31 اندر سر ما همت کاری دگر است معشوقه خوب ما نگاری دگر است والله که بعشق نیز قانع نشویم ما را پس از این خزان بهاری دگر است #مولانا
اندر سر ما همت کاری دگر است معشوقه خوب ما نگاری دگر است والله که بعشق نیز قانع نشویم ما را پس از این خزان بهاری دگر است #مولانا
☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #32 من با دگری دست به پیمان ندهم دانم که نیوفتد حریف از تو به هم دل بر تو نهم که راحت جان منی ور زانکه دل از تو برکنم بر که نهم؟ #سعدی
من با دگری دست به پیمان ندهم دانم که نیوفتد حریف از تو به هم دل بر تو نهم که راحت جان منی ور زانکه دل از تو برکنم بر که نهم؟ #سعدی
☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #33 ﺭﺍز ﺩﻝ ﺩﻳﻮﺍﻧﻪ ﺑﻪ ﻫﺷﻴﺎﺭ ﻧﮕﻮیید ﺍﺳﺮﺍﺭ ﻟﺐ ﻳﺎﺭ ؛ ﺑﻪ ﺍﻏﻴﺎﺭ ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ ﺍﺯ ﺑﻴﺨﺒﺮﺍﻥ؛ ﺭﺍﻩ ﺧﺮﺍﺑﺎﺕ ﻣﭙﺮﺳﻴﺪ ﺑﺎﺩﻝ ﺳﻴﻪ ﻫﺎﻥ؛ ﻗﺼﻪ ﺩﻟﺪﺍﺭ ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ ﺑﻮﻳﻰ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ، ﮔﻮﺷﻪ ﻣﻴﺨﺎﻧﻪ ﺷﻨﻴﺪﻳﺪ ﺍﻯ ﺍﻫﻞ ﻧﻈﺮ! ﺑﺮ ﺳﺮ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ #فخرالدین
ﺭﺍز ﺩﻝ ﺩﻳﻮﺍﻧﻪ ﺑﻪ ﻫﺷﻴﺎﺭ ﻧﮕﻮیید ﺍﺳﺮﺍﺭ ﻟﺐ ﻳﺎﺭ ؛ ﺑﻪ ﺍﻏﻴﺎﺭ ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ ﺍﺯ ﺑﻴﺨﺒﺮﺍﻥ؛ ﺭﺍﻩ ﺧﺮﺍﺑﺎﺕ ﻣﭙﺮﺳﻴﺪ ﺑﺎﺩﻝ ﺳﻴﻪ ﻫﺎﻥ؛ ﻗﺼﻪ ﺩﻟﺪﺍﺭ ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ ﺑﻮﻳﻰ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ، ﮔﻮﺷﻪ ﻣﻴﺨﺎﻧﻪ ﺷﻨﻴﺪﻳﺪ ﺍﻯ ﺍﻫﻞ ﻧﻈﺮ! ﺑﺮ ﺳﺮ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ #فخرالدین
☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #34 محو روی تو نگردد دل حیران، چه کُند؟ #صائب_تبریزی♡✨
☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #35 هر کسی را سَرِ چیزی و تمنای کَسیست ما به غیر از تو نداریم تَمنای دِگر.... #سعدی
☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #36 گفتی اَم درد تو عشق است، دوا نتوان کرد دردم از توست، دَوا از تو؛ چرا نتوان کرد؟ #هاتف_اصفهانی
☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #37 دریا تو همانی که من آنگه به تو عشق ورزیدم ای جانان غروبت قشنگ ترین سر خط و خبرهاست #تیموری
☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #38 از دردهای کوچک است که ؛ آدم ها می نالند ضربه اگر سهمگین باشد درد اگر بزرگ باشد آدم خودش لال می شود...! [فروغ فرخزاد]
از دردهای کوچک است که ؛ آدم ها می نالند ضربه اگر سهمگین باشد درد اگر بزرگ باشد آدم خودش لال می شود...! [فروغ فرخزاد]
☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #39 ماییم و می و مطرب و این کنج خراب جان و دل و جام و جامه پر درد ش*ر..اب فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب [خیام] لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
ماییم و می و مطرب و این کنج خراب جان و دل و جام و جامه پر درد ش*ر..اب فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب [خیام] لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
☆ ☆ADLER رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 54 پسندها 431 امتیازها 2,623 مدالها 5 2/1/21 نویسنده موضوع #40 نظر از تو برنگیرم، همه عمر تا بمیرم که تو در دلم نشستی و سر مقام داری #سعدی