فال شب یلدا

فرهنگ غذاهای محلی گیلان

  • نویسنده موضوع NARGES-S
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 235
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

NARGES-S

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
1,647
پسندها
29,536
امتیازها
54,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #1
۱- باقلا قاتق
باقلا قاتق

این غذای محلی گیلان مرکب از باقالی، شوید خشک، سیر، تخم مرغ، روغن، نمک و زردچوبه است. باقلا قاتق با برنج خورده می شود. ماهی یا (کولی) شور، سیر تازه یا خشک، ترشی هفت بیجار، ترب و برگ ترب، زیتون یا زیتون پرورده از مخلفات این غذا هستند. سیر در غذاها و همراه غذا بسیار استفاده می شود و خواص بسیاری دارد که کاهش چربی خون یکی از آنهاست.

۲- میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی که از غذاهای سنتی گیلان است را با بادمجان کبابی یا پخته می پزند که هردو صورت لذیذ است. تخم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : NARGES-S
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

عقب
بالا